سید مرتضی نعمت زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به اینکه در زمان حاضر این شش روستا به عنوان نمونه برای اجرای طرح گردشگری روستایی انتخاب شده اند، گفت: زنان و مردان روستاهای سادات، غانمیه، فیاضی، بدریه، معاف و شلحه در شهرهای آبادان و خرمشهر با حضور در برخی از حسینیه های پیش بینی شده در روستاها با موضوعات و مفاهیمی در حوزه گردشگری و شناسایی جاذبه های تاریخی، طبیعی و مذهبی آشنا شدند.
وی افزود: قصد داریم تا در کنار مبحث گردشگری دفاع مقدس تحت عنوان اعزام کاروانهای راهیان نور، سایر پتانسیل های گردشگری منطقه را نیز با هدف بهره برداری پایدار و صحیح از آنها شناسایی و معرفی کنیم.
نعمت زاده با بیان اینکه هدف نهایی ما از انجام این اقدامات، آماده سازی اقامتگاه های محلی از جمله خانه های روستایی برای استقبال از میهمانان و به خصوص گردشگران روستایی است، اظهار کرد: اهالی روستاهای یاد شده پس از آشنایی با مباحث، مفاهیم و ویژگیهای گردشگری روستایی، نسبت به معرفی پتانسیل ها، جاذبه ها و فعالیتهای قابل انجام در مناطق خود اقدام می کنند تا به این ترتیب در فرآیند طراحی و مدیریت برنامه گردشگری روستایی با سازمان منطقه آژاد اروند همکاری کنند.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند تصریح کرد: همچنین در این کارگاه های آموزشی راهنمایان جوان روستایی با شیوه های پذیرش و راهنمایی گردشگران آشنا شدند.
نعمت زاده با اشاره به مسئله روستاگردی به عنوان یکی از انواع گردشگری گفت: روستاگردان به طور معمول به قصد آشنایی با ارزش های زیستی، سنتی و بومی روستا، جامعه محلی، طرز معیشت، نحوه زندگی و شکل مشارکت روستائیان در فرآیند تولید به روستاها می روند.
نظر شما