به گزارش خبرنگار مهر، لیلا واثقی صبح یکشنبه در جلسه بررسی وضعیت واحدهای تملیکی بانکهای عامل استان گفت: یکی از گامهای اساسی در تحقق شعار " اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" بهرهگیری از تمام توان تولیدی است که شرکتهای زیرمجموعه نهادهای عمومی، بنیادها و شرکتهای سرمایهگذاری و بانکها سهم قابلتوجهی را در تحقق این امر و رونق تولید دارا میباشند.
وی افزود: فعالسازی واحدهای تولیدی توسط بانکهای عامل علاوه بر هزینهبر بودن، از مصادیق بنگاهداری بانکها محسوب میشود؛ درحالیکه هدف اصلی بانکها باید تأمین مالی کوتاهمدت بخشهای مختلف اقتصادی و هدفمندسازی آن در جهت توسعه اقتصادی کشور باشد.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی و بینالملل استانداری با اشاره بهضرورت ایجاد وحدت رویه در فعالیت بانکها تصریح کرد: در سیاست کلان کشور، شرایط کار بهگونهای فراهم میشود که سیاست برد- برد در تمامی فعالیتهای اقتصادی حکمفرماست، بنابراین بانکهای عامل استان نیز باید بهره گرفتن از این شیوه را وجهه عمل قرارداده و نهایت همکاری را با واحدهای تولیدی و صنعتی که بدهی معوقه دارند به عملآورند.
واثقی حذف جریمههای مرکب واحدهای تولیدی توسط بانکها را موردتوجه اکید قرارداد و افزود: طبق بررسیهای بهعملآمده ودرصورت عدم تمکین بانکها، قطعاً شرایط بنگاههای تولیدی به واحدهای بانکی نیز تسرّی مییابد و شریان اصلی بانکها فعالیت همین بنگاههای تولیدی و اقتصادی است.
وی در پایان بار دیگر بر تبدیل فشارها به فرصت از سوی بانکهای عامل استان به واحدهای دارای مشکل تأکید و خواستار تعامل همهجانبه متصدیان این بخش در جهت رفع مشکلات شد.
وی با اشاره به رکود اقتصادی، اظهار کرد: اگر دولت میگوید نرخ تورم به زیر ۱۰ درصد رسانده به خاطر این است که قدرت خرید وجود ندارد و رکود موجب این امر است
نظر شما