به گزارش خبرنگار مهر، احمدرضا مصور شامگاه یکشنبه در نشست خبری که به مناسبت ارائه گزارش اقدام و عمل حوزه خدمات شهری شهرداری اصفهان طی یکسال گذشته برگزار شد با اشاره به فعالیت بیش از پنج هزار نفر نیرو در خدمات شهری شهرداری اصفهان اظهار داشت: این معاونت مدیریت بحران شهر اصفهان، ساماندهی متکدیان و مشاغل شهری، رسیدگی به تاسیسات شهری، زیباسازی شهری، فضای سبز و پارکها، ساماندهی حیوانات موزی، ساماندهی سگهای ولگرد، ساماندهی بازارهای محلی و بازارهای روز و همچنین خدمات کفن و دفن را برعهده دارد.
اعتبار ۵۲۰ میلیارد تومانی خدمات شهری در سال ۹۵
وی اعتبار سال ۹۵ خدمات شهری شهرداری اصفهان را ۵۲۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: برای سال جاری یک هزار و ۲۶۴ پروژه تعریف شده است که امیدواریم درصد بالایی از آنها اجرایی شود.
معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان در ادامه با اشاره به اینکه مدیریت پسماند نیز یکی از مهمترین وظایف خدمات شهری شهرداری است، بیان داشت: در این حوزه نیز شهرداری چهار وظیفه نظافت معابر و محلات، جمعآوری پسماند تر، جمعآوری پسماند خشک و مبارزه با حیوانات ولگرد را بر عهده دارد.
وی با تاکید بر اینکه اصفهان دارای برند بینالمللی نظافت شهری است، افزود: باید توجه داشت که سالانه ۶۵.۷ میلیارد تومان هزینه نظافت شهر اصفهان میشود.
مصور فضای نیازمند نظافت شهر اصفهان را ۴۵ میلیون متر مربع اعلام کرد و گفت: باید توجه داشت که در حال حاضر ۴۶ درصد از نظافت معابر شهر اصفهان به صورت مکانیزه انجام میشود.
وی در خصوص جمع آوری انواع پسماند در شهر اصفهان نیز ابراز داشت: باید توجه داشت که روزانه ۸۸۳ تن زباله تر، ۱۲۲ تن زباله خشک و ۸۳۵ تن نخاله ساختمانی از سطح شهر اصفهان جمع آوری میشوند.
معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه در حال حاضر ۷۶ ایستگاه جمع آوری پسماند خشک در سطح شهر اصفهان جمع آوری شده است، ادامه داد: باید توجه داشته باشیم که متاسفانه ۵۷ درصد از این زبالهها کاغذ و مقوا و ۴.۵ درصد معادل یک هزار و ۸۸۲ تن نان سالانه در بین زبالههای بازیافت شهر اصفهان جمع آوری میشود که برای کاهش این امر نیازمند فرهنگسازی هستیم.
در سال گذشته یک هزار و ۷۴۲ قلاده سگ ولگرد جمع آوری شده است
وی در خصوص ساماندهی سگهای ولگرد سطح شهر اصفهان نیز بیان داشت: در سال ۹۴ اعتبار ۱۴۹ میلیون تومانی برای ساماندهی سگهای ولگرد به موسسه خصوصی پرداخت شده است که این موسسه ۶۰ میلیون تومان از این هزینه را به صورت زمین و ۸۹ میلیارد تومان را نیز برای زنده گیری سگها هزینه کرده است.
مصور با اشاره به اینکه در سال گذشته یک هزار و ۷۴۲ قلاده سگ ولگرد جمع آوری شده است، افزود: ۵۰۷ قلاده از این سگها توسط پزشکان متخصص عقیم شدهاند.
وی همچنین به هزینه ۵۰۰ میلیون تومانی شهرداری در سال ۹۴ برای ساماندهی موشها در شهر اصفهان اشاره کرد و گفت: باید توجه داشت که در سال گذشته نقشه کامل شهر اصفهان در خصوص قرارگیری لانه موشها شناسایی شدهاند که تعداد آنها ۶۷۷ مورد بوده و تاکنون ۳۵۹ مکان پاکسازی شده است.
موشهای برخی مناطق اصفهان به سموم مقاوم شدهاند
معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان در ادامه از مقاوم شدن بدن موشهای اصفهان در مناطق سه، پنج و شش شهرداری اصفهان به دلیل مصرف غذاهای رستورانها و فستفودها در این مناطق نسبت به سمهای مورد استفاده اشاره کرد و بیان داشت: در این راستا مبارزه به روش انتشار گاز در دستور کار است که امیدواریم پاسخگوی تعداد موشهای شهر باشد و در صورت موفقیت این روش به اپیدمی تبدیل خواهد شد.
وی در خصوص وضعیت فضای سبز شهرداری اصفهان نیز گفت: باید توجه داشته باشیم که تنها پنج هزار و ۳۰۰ هکتار از ۵۵ هزار هکتار محدوده قانونی و حریم شهر اصفهان را فضای سبز تشکیل داده و این در حالی است که میزان فضای سبز به نسبت به محدوده شهر اصفهان ناچیز است.
راهاندازی پارکهای محلی در اصفهان متوقف شد
مصور در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر تقریبا مسئله راهاندازی پارکهای کوچک در محلات منتفی است، افزود: در حال حاضر رویکرد شهرداری راهاندازی پهنههای بزرگ فضای سبزی است.
وی با تاکید بر اینکه تنها سه هزار و ۶۵۵ هکتار از فضای سبز شهر اصفهان در دست شهرداری است، تصریح کرد: شهرداری در سال گذشته برای حفظ و توسعه فضای سبز شهر اصفهان ۵۰ میلیارد تومان هزینه کرده است.
معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان همچنین به فعالیت دو هزار و ۴۰۰ نیروی شهرداری اصفهان در حوزه فضای سبز بیان داشت: شهرداری در سال گذشته ۵۳ هکتار توسعه فضای سبز داشته که در قالب این طرح ۳۷۳ هزار اصله درخت را در شهر اصفهان کاشته است.
وی همچنین ساماندهی مادیهای شهر اصفهان را در دستور کار شهرداری اعلام کرد و افزود: در سال گذشته ۱۵ مادی سطح شهر اصفهان ساماندهی شده است و برای سال جاری نیز همین تعداد مادی در دستور کار است.
مصور به راهاندازی ۲۲ آبنما و سه آبنماد با اعتبار یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در سال گذشته اشاره کرد و گفت: همچنین ۳۹ پروژه زیباسازی با اعتبار دو میلیارد تومان نیز در سال گذشته در سطح شهر اصفهان اجرا شده است.
وی در خصوص ساماندهی مشترکان آب، برق و گاز شهرداری اصفهان نیز گفت: در سال گذشته یک هزار و ۲۰۰ مشترک شهرداری ساماندهی شده است و این در حالی بود که در گذشته برخی از افراد از اشتراکات شهرداری توسط افراد سودجو بدون پرداخت هیچ هزینهای مصرف میشد.
معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان در ادامه درباره ساماندهی دکلهای مخابراتی نیز بیان داشت: در گذشته مجوز نصب دکل بر روی منازل مشکونی صادر شده است که این امر موجب نارضایتی شهروندان و خانههای اطراف این دکلها شده است که در این راستا طرح دکلهای تجمیعی در دستور کار شهرداری قرار گرفت و در حال حاضر به جای ۹۰ نقطه در ۳۰ نقطه شهر اصفهان دکل مخابراتی مستقر شده است.
وی تصریح کرد: همچنین راهاندازی ۶۰ سایت برای دکلهای مخابراتی نیز در دستور کار است که در حال بررسیهای اولیه هستند.
مصور همچنین از جمع آوری هشت دکل غیر مجاز در سطح شهر اصفهان طی یک سال گذشته خبر داد و بیان داشت: دیوان عالی کشور نیز ساماندهی دکلهای مخابراتی را با وحدت نظر به شهرداریها واگذار کرده است.
دو هزار و ۲۶۳ متکدی از سطح شهر اصفهان جمع آوری شد
وی در ادامه با اشاره به جمع آوری دو هزار و ۲۶۳ متکدی از سطح شهر اصفهان در سال گذشته گفت: این متکدیان به خانه فضیلت که با هزینههای شهرداری توسط بهزیستی اداره میشود تحویل شدهاند.
معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان با بیان اینکه ۲۷ درصد از متکدیان شهر اصفهان غیر ایرانی و ۷۳ درصد ایرانی هستند، ادامه داد: ۷۳ درصد از متکدیان ایرانی در اصفهان اهل اصفهان، ۳۱ درصد از استانهای دیگر و ۱۸ درصد نیز از شهرستانهای استان اصفهان هستند.
وی با بیان اینکه ۶۴ درصد متکدیان مرد و ۳۶ درصد زن هستند، ادامه داد: ۴۱ درصد از آنها مجرد و ۵۹ درصد نیز متاهل هستند.
مصور در ادامه از دستگیری باند بزرگ متکدیان شهر اصفهان که از اتباع پاکستانی بودند نیز خبر داد و گفت: این باند شامل ۴۰ زنٰ مرد و کودک بودند که به صورت میانگین روزانه پنج میلیون تومان درآمد داشتند.
رفع تخلف ۶۹ هزار و ۸۸۲ مورد سد معبر در شهر اصفهان طی یک سال گذشته
وی همچنین از رفع تخلف ۶۹ هزار و ۸۸۲ مورد سد معبر در شهر اصفهان طی یک سال گذشته خبر داد و ابراز داشت: باید توجه داشته باشیم که این امر نیازمند فرهنگسازی است و اقدامات قهری پاسخگو نیست.
معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان در خصوص فعالیتهای حوزه آتش نشانی شهرداری اصفهان طی یک سال گذشته نیز بیان داشت: باید توجه داشت که در سال گذشته آتش سوزی منازل با ۱۹ درصد و آتش سوزی مراکز تجاری با پنج درصد کاهش روبرو بودهایم ضمن اینکه دلیل اصلی آتش سوزیهای اصفهان مربوط به ضایعات و همچنین برگ خشک درختان بوده است.
وی همچنین تاکید کرد: بسیاری از ماموریتهای حوزه آتش نشانی شهرداری اصفهان در خصوص گیر کردن افراد در آسانسورهاست که ضروری است در خصوص استانداردسازی آسانسورهای شهر اصفهان توجه بیشتری صورت گیرد.
مصور در خصوص ساماندهی مشاغل شهری اصفهان نیز بیان داشت: ما آمادگی کامل جابجایی کارگاههای طلاسازی خیابان عبدالرزاق و کارگاههای ریخته گری را داریم.
وی در ادامه با اشاره به فوت چهار هزار و ۸۰۸ نفر در شهر اصفهان در سال گذشته در شهر اصفهان گفت: از این تعداد دو هزار و ۸۸۵ نفر معادل ۶۰ درصد مرد و یک هزار و ۹۲۳ نفر و معادل ۴۰ درصد مرد بودهاند.
نظر شما