به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در كرج ، حسن هويدا در مراسم تجليل از پزشكان نمونه ساوجبلاغي ، اظهار داشت: بايد تعارف را كنار گذاشت و پذيرفت كه نظام سلامت كشور با چالش مواجه است و مديران ارشد بايد در خصوص رفع اين چالش ها تصميم جدي بگيرند.
وي خاطر نشان كرد: مقايسه سرانه سلامتي در كشور نشان مي دهد كه ايران در مقايسه با كشورهاي پيشرفته جهان وضعيت مطلوبي ندارد و ضريب سلامتي در كشور بايد ارتقاء يايد.
هويدا تصريح كرد: براي ارتقا ضريب سلامتي در كشور راهكارهاي مختلفي از جمله موانع دسترسي بيماران به امكانات به خصوص در نقاط محروم ، توزيع پزشك بر اساس نياز مناطق مختلف ، تمركز زدايي از حضور پزشكان در كلانشهرهاي كشور و اجراي طرح پزشك خانواده وجود دارد كه بايد به آنها توجه ويژه صورت گيرد.
معاون سازمان نظام پزشكي كشور ادامه داد: هم اكنون 18 هزار ماما و 10 هزار پزشك بيكار در كشور داريم كه به كارگيري آنها به طور قطع نقش سازنده اي در افزايش ضريب سلامتي جامعه دارد.
هويدا يادآور شد: البته نمي توان منكر پيشرفت هاي وضعيت سلامت جامعه ايران در مقايسه با گذشته شد ، زيرا در دوران پيش از انقلاب اسلامي ايران سالانه 400 هزار نفر بر اثر بيماري هاي از جمله مالاريا ، فلج اطفال، آبله ، سرخك و بيماريهاي حاد عفوني جان مي باختند در حاليكه امروزه همه اين بيماريها مهار شده است.
وي تاكيد كرد: وضعيت كلي بهداشت و درمان كرج به رغم كاستي هاي موجود و مسائلي كه عنوان مي شود به هيچ وجه با دوران پيش از انقلاب قابل مقايسه نيست.
هويدا در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به وضعيت نامطلوب پوشش بيمه اي در كشور ، تصريح كرد: بيماران ايراني تحت پوشش بيمه بايد 70 درصد هزينه هاي درمان خود را بپردازند در حالي كه در جهان اين ميزان 15 درصد است.
وي اظهار اميدواري كرد: وزارت بهداشت با همكاري سازمان هاي ذي ربط و مشاركت بخش خصوصي بتواند وضعيت كمي و كيفي بهداشت و درمان كشور را ارتقاء دهد.
در مراسم تجليل از پزشكان نمونه ساوجبلاغ از 15 پزشك ، دارو ساز و ماماي نمونه تجليل شد.
نظر شما