۱۱ مرداد ۱۳۹۵، ۲۱:۱۰

مدیر کل میراث فرهنگی و صنایع دستی آذربایجان شرقی:

حوزه صنایع دستی نیازمند معماری مجدد کسب و کار است

حوزه صنایع دستی نیازمند معماری مجدد کسب و کار است

تبریز- مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان آذربایجان شرقی گفت: حوزه صنایع دستی نیازمند معماری مجدد کسب و کار است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان آذربایجان شرقی، مرتضی آبدار در این نشست با تأکید بر پرهیز از انجام دادن اقدامات انفرادی گفت: باید تمامی دستگاه ها در راستای اجرای تحقق اهداف برنامه های مشترک داشته باشند و به جای اقدامات انفرادی همه با هم به سوی یک هدف واحد حرکت کنیم و به همین منظور نه تنها باید در برخورد با مسائل از نگاه اداری دوری کنیم، بلکه ضروری است در هر حوزه به صاحبان حرفه و اهل فن مراجعه شود تا نتیجه بهتری به دست بیاوریم.

وی ادامه داد: در این راستا باید توجه و حمایت ویژه ای از شرکت ها و بخش خصوصی داشته باشیم، گرچه تعاونی ها تا به امروز چندان موفق ظاهر نشده اند، ولی می توان با دانش افزایی و آگاهی بخشی از ظرفیت شرکتها به جای تعاونی ها بهره گرفت.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان افزود: حوزه صنایع دستی در حال حاضر نیازمند معماری مجدد کسب و کار است و به همین منظور می توانیم با جایگزین ساختن آموزش های عملی و راهبردی با آموزش های آکادمی، در ظهور توانایی بانوان بیشتر مؤثر باشیم.

آبدار در این نشست گفت: زنان هسته اصلی کارآفرینی هستند و همانطور که در جامعه در هدایت فکری، اعتقادی و عاطفی نقش دارند در کارآفرینی نیز ارزش‌آفرینانی هستند که عرصه خلاقیت و نوآوری را در کنار ارزش بومی و فرهنگی ارائه می‌کنند.

وی افزود: با توجه به بحث اقتصاد بدون اتکا به نفت و اقتصاد مقاومتی نباید نقش  زنان و سهم آنها در اشتغال و اقتصاد کشور را ناچیز دانست و جای تردیدی باقی نمی‌ماند که باید از ظرفیت‌های بانوان در بخش کارآفرینی و ایجاد کسب و کار مؤثر و پایدار استفاده کرد.  

آبدار اظهار کرد: امروزه در عرصه جهانی، زنان خلاق، نوآور و مبتکر به عنوان کار آفرینان، منشأ تحولات بزرگی در زمینه های صنعتی، تولیدی و خدماتی هستند. زنان جامعه آذربایجان هم می توانند با تقویت توانمندی های خود گام های مؤثری در تحکیم پایه های آرامش و ثبات در مسیر توسعه و شکوفایی اقتصادی بردارند.

وی با اشاره به اینکه ۲۰ روستای هدف در امر کارآفرینی و اشتغال آفرینی برای بانوان در نظر گرفته شده است، از آمادگی اداره کل میراث فرهنگی استان برای انعقاد تفاهم نامه با صندوق کارآفرینی استان به منظور حمایت از بانوان فعال در حوزه صنایع دستی و گردشگری خبر داد.

در این نشست آبدار ضمن تشکر از حمایتهای بی دریغ صندوق استان در حوزه صنایع دستی و گردشگری، خواستار همکاری و حمایت های بیش از پیش صندوق امید از زنان کارآفرین شد.

کد خبر 3729403

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha