۱۲ مرداد ۱۳۹۵، ۸:۰۶

مدیران ادارات قروه پاسخ دادند:

کمبود اعتبارات مانع توسعه قروه/مشارکت مردم بهترین فرصت برای توسعه

کمبود اعتبارات مانع توسعه قروه/مشارکت مردم بهترین فرصت برای توسعه

قروه- سه نفر از مدیران ادارت قروه باتوجه به خواسته های مردم چهاردولی در زمینه بهبود زیرساخت ها، عامل نرسیدن به شاخص توسعه در منطقه را کمبود اعتبارات دانستند و از ادامه تلاش ها خبر دادند.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیران بنیاد مسکن، آب و فاضلاب روستایی، شبکه بهداشت و درمان شهرستان قروه شامگاه دوشنبه در نشست شورای اداری بخش چهاردولی با حضور نماینده مجلس به اظهارات مردم منطقه در خصوص مشکلات مرتبط پاسخ دادند.

در ابتدا رئیس بنیاد مسکن در خصوص مقاوم سازی مسکن روستایی و اجرای طرح هادی با بیان اینکه ۸۱ درصد از واحدهای روستایی شهرستان مقاوم سازی شده اند، گفت: این میزان شامل  تعداد ۷ هزار و ۵۰۰ واحد روستایی است.

به گفته امجد قانع تسهیلات مسکن روستایی به تعداد ۸ هزار و ۱۳۰ نفر و تسهیلات قرض الحسنه تعمیر مسکن به ۸۵۰ نفر از متقاضایان پرداخت شده است.   

وی از اتمام مطالعه ۱۱۷ روستای بالای ۲۰ خانوار خبر داد و عنوان کرد: شهرستان قروه ۱۲۵ روستای دارای سکنه دارد و تا کنون در ۲۹ روستا طرح هادی اجرا شده است.

قانع کمبود اعتبار برای اجرایی شدن ۲۵ درصد از روستاهای دارای طرح هادی را مهمترین معضل دانست.    

در ادامه این نشست در مورد وضعیت بخش آب، رئیس آب و فاضلاب روستایی فرهنگ مصرف را عامل اصلی مشکلات پیش رو در منطقه دانست و افزود: در سه روستای نارنجک، باباشیدالله و وینسار مصرف آب بالا بوده و دلیل اصلی آن بازگشت کشاورزان در فصل برداشت به روستاهاست و همین امر مردم این مناطق را با کمبود آب مواجه خواهد کرد.

به گفته شهریار طهماسبی تنها راه حل مشکل آب در شهرستان، مدیریت مصرف آب از طریق فرهنگ سازی مصرف در داخل روستاها است.

وی با بیان اینکه کار اجرای مجتمع گلالی با پنج روستا از حدود سه سال پیش شروع شده اما به دلیل محدودیت اعتبار، هنوز ناتمام مانده است، تصریح کرد: از طریق صندوق توسعه ملی حدود ۱۲ میلیارد ریال اعتبار درخواست شده که در صورت تخصیص برای تکمیل آن اقدام لازم صورت خواهد گرفت.

طهماسبی از وارد مدار شدن سه روستای میهم علیا، میهم سفلی و ولی آباد با اعتبار یک میلیارد و ۷۷۰ میلیون ریال از محل اعتبارات ماده ۱۸۰ و تملک داراییهای استان با وجود کمبودها در سال گذشته خبر داد.  

وی به تخلیه بهداشتی فاضلاب ها اشاره کرد و یادآور شد: در کشور شاخص بهره وری در بخش آب پایین است و هیچ گونه اعتباری برای فاضلاب ها تخصیص نیافته است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان قروه دیگر پاسخگوی مقابل خواسته های مردم در نشست شورای اداری بود، صادق ابراهیمی با تأکید بر روند مناسب طرح تحول سلامت و تأمین نیازهای درمانی مردم، بیان کرد: این طرح یکی از اساسی ترین کارهای دولت بود که باعث ایجاد آرامش و اعتماد در بین مردم و از همه مهم تر جلوگیری از تحمل هزینه های کمرشکن درمان بوده است.  

به گفته وی سال گذشته ۲۲ میلیارد تومان برای بخش درمان شهرستان قروه هزینه شده است.

ابراهیمی از مستقر بودن تیم پزشکی در تمام روستاهای منطقه خبر داد.

کد خبر 3729413

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha