مدير گروه رشته هاي مجسمه سازي و نقاشي دانشكده هنرهاي زيبا تهران درباره عملكرد دولت در حوزه هنرهاي تجسمي به خبرنگار مهر گفت: "تصور مي كنم با برگزاري جشنواره ها و بي ينال هاي داخلي و خارجي روال طبيعي هنرهاي تجسمي ادامه دارد و اساسا تغيير محسوسي در اين يك سال به چشم نمي خورد. البته با تحولي كه در هيات دولت صورت گرفته مسلما سياست هاي فرهنگي در اين راستا تفاوت هايي كرده است. اما در مجموع هنرهاي تجسمي به شكلي كه بايد پيشرفت نكرده است."
ادهم ضرغام در خصوص برنامه هاي دانشكده مجسمه سازي و نقاشي نيز تصريح كرد: "دانشكده هنرهاي زيبا دانشگاه تهران براي گسترش هنرهايي چون مجسمه سازي و نقاشي اقداماتي انجام داده كه ايجاد مقطع كارشناسي ارشد براي مجسمه سازي و بازنگري سرفصل هاي قديمي از آن جمله اند. در زمينه نقاشي نيز با همين نگرش به فعاليت پرداخته ايم."
وي ادامه داد: "تمركز روي نقاشي ايراني و هويت هاي اسلامي اين هنر از ديگر كارهايي است كه برنامه آن به زودي نهايي مي شود. با اين وجود تصور مي كنم عدالت در هنرهاي تجسمي كشورمان مي تواند نقش مهمي را در ساماندهي آن ايفا كند. به اين معني كه از يكسويه نگري در برخي هنرها پرهيز و به تمام هنرها پرداخته شود و در بحث داوري ها نيز اين عدالت رعايت شود تا هنرمندان تشويق شوند."
مدير گروه مجسمه سازي و نقاشي دانشكده هنرهاي زيبا در پاسخ به اين پرسش كه وقتي هنرهاي سنتي ما چون نگارگري در دانشگاه حضور ندارند چطور مي توان هويت اسلامي و نمادهاي نقاشي ايراني اصيل را در دانشگاهها رواج داد، گفت: "البته اين گفته صحيح است و اگر مي توانستيم هنرهايي از اين دست را در كرسي دانشگاهها وارد كنيم مسلما تاثيرات مطلوبي را شاهد مي بوديم. با اين حال دولت مي تواند با رعايت عدالت مشوق هنرمندان باشد. همچنين در بخش هاي مطالعات و سفرهاي خارج از كشور بايد طوري برنامه ريزي شود كه تمام هنرمندان از آن برخوردار شوند."
نظر شما