۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۳۴

نماینده مردم دامغان در مجلس:

مدیریت کلان دامغان ۲۰ سال ضعیف عمل کرده است

مدیریت کلان دامغان ۲۰  سال ضعیف عمل کرده است

دامغان - نماینده مردم دامغان در مجلس با انتقاد از مدیریت ضعیف ۲۰ سال گذشته در این شهرستان گفت: باید عملکرد مسئولان و کسانی که ادعای جایگاه، فکر و اندیشه در منطقه را داشته اند بررسی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل حسن بیگی صبح شنبه در نشست صمیمی با حامیان کمپین حمایت از مسجد تاریخانه دامغان به میزبانی جامعه زینب (س) این شهر اظهار داشت: متاسفانه توجه برخی مسئولان در ۳۷ سال گذشته به دامغان ضعیف بوده و این مهم باعث عقب افتادگی، رشد و توسعه این شهرستان شده است.

وی خلاصی از بیماری مضمن عقب افتادگی شهرستان دامغان را نیازمند توجه و همدلی مردم و مسئولان دانست و افزود: برای درمان عالمانه نیازمند مطالعه و تحقیقات جامع و سند چشم انداز هستیم.

۲۰ کمیسیون برای رشد و توسعه دامغان فعال شد

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای رشد و توسعه شهرستان ۲۰ کمیسیون از سال گذشته با محوریت دفتر نماینده فعال و جلسات آن به طور مرتب تشکیل و امورات دنبال می شود، اظهار داشت: مسئولیت هریک از این کمیسیون ها بر عهده افرادی با تجربه و دارای سوابق علمی و پژوهشی بوده و در هریک از این کمیسیون ها نیز افرادی صاحب نظر و متخصص و آگاه به مسائل و در بخش مختلف عضویت و فعالیت دارند.

حسن بیگی یاد آورشد: یکی از نکات که مانع رشد و پیشرفت در کارهایمان می شود این است که جامع فکر نمی کنیم و موضعی فکر می کنیم و این کار منجر به حرکت های سیاسی می شود که در نهایت بازخورد این حرکت ها و کارها صفر خواهد بود و کمکی به رشد و توسعه شهرستان نمی کند.

وی با اشاره به اینکه مجوز ارتقاء دانشگاه علمی کاربردی رسول اکرم (ص) دامغان کسب شده است، افزود: با پیگیری های انجام شده این دانشگاه مستقل می شود و زیر نظر مرکز تحقیقات وزارت جهاد کشاورزی شرق کشور قرار می گیرد.

صحبت های مدیران باید علمی و کارشناسانه باشد

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ادارات شهرستان نیازمند اصلاحات است، اظهار داشت: در صورت عدم همراهی مدیران ارادات در مسیر توسعه دامغان در تعیین جایگزین آنان اقدام می شود.

حسن بیگی همچنین با بیان اینکه صحبت های مدیران باید علمی و کارشناسانه باشد، خاطر نشان کرد: مدیر دستگاه اجرایی شهرستان که آمار و اطلاع کافی از حوزه کاری خود ندارد به درد مدیریت نمی خورد و باید تغییر کند.

وی تصریح کرد: مدیری در شهرستان داریم که ادعای مدرک دکترا دارد ولی متاسفانه در نوشتن یک نامه برای گرفتن امکانات و امتیازات برای شهرستان از وزیر مربوطه خود عاجز است، حال آیا نیاز نیست این مدیر تغییر کند؟.

اختصاص ۳ میلیارد تومان اعتبار برای بهسازی چشمه علی دامغان

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی اشاره ای نیز به وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی این شهر داشت و گفت: ظرفیت های این دانشگاه باید برای رشد و توسعه شهرستان استفاده شود و هزینه آن برای دیگر شهرستانهای استان غیر قابل قبول است.

حسن بیگی با بیان اینکه برای رشد و توسعه دامغان به ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، اظهار داشت: برای بهسازی مجموعه تفریحی چشمه علی نیز سه میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است و همچنین برای کمک به توسعه صنعت گردشگری و جذب توریست، پنج هتل در نقاط مختلف شهرستان احداث خواهد شد.

وی همچنین اشاره ای نیز به دیگر آثار تاریخی دامغان مانند شیربند، گردکوه، تپه حصار، برج پیر علمدار و خصوصا مسجد تاریخانه داشت و افزود: این مسجد و بنای ارزشمند ملی بسیار مظلوم واقع شده که نیازمند مرمت و معرفی بهتر است.

حسن بیگی غفلت از حفظ آثار تاریخی و فرهنگی دامغان و همچنین معرفی این ظرفیت ها را خیانت در حق مردم شهرستان دانست و تاکید کرد: ظرفیت های خوب گردشگری منطقه باید تقویت شود.

در ابتدای این جلسه مدیر گروه کمپین حمایت از مسجد تاریخانه و تعدادی از اعضاء این کمپین به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود راجع به حمایت همه جانبه از این اثر تاریخی و فرهنگی پرداختند و خواستار حمایت و همراهی نماینده مردم شهرستان دامغان در مجلس شورای اسلامی از این اثر ملی شدند.

کد خبر 3732864

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha