به گزارش خبرنگار مهر، حسین انتظامی یکشنبهشب در آیین تجلیل از خبرنگاران استان بوشهر اظهار داشت: دولت ها در برابر رسانهها وظایفی دارند و میتوانند با انجام صحیح برنامهها زمینه ساز توسعه آنها شوند.
وی با بیان اینکه با ایجاد مسیر انحرافی برای رسانهها، دولت نمیتواند به باز خورد مناسب برسد افزود: دولت باید با فرآهم کردن زیرساختهای لازم مانند آموزشهای تخصصی، آزادی بیان و تعریف خط قرمزها به رسانهها اجازه دهد تا اصلیترین وظایف خبرنگاری که نقل و انتقال اطلاعات صحیح است را بدون سنگ اندازی انجام دهند.
انتظامی خاطرنشان کرد: باید برخی نگاههای سنتی موجود اصلاح شود و همه با آگاهی از قانون مطبوعات از ابهام در خصوص خط قرمزها رهایی یابند.
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: هیچ مقام دولتی و غیردولتی نمیتواند مطبوعات را سانسور یا اجبار به انعکاس مطلبی کنند و رسانهها باید به این حقوق خود آگاه باشند.
وی عنوان کرد: اگر دولتیها واقعا به فکر اهالی رسانه و مطبوعات هستند باید سازمان نظام خبرنگاری تشکیل شود تا دغدغه دیرینه اهالی رسانه که همان تعطیلی رسانه در صورت تخلف یک خبرنگار است، مرتفع شود.
انتظامی گفت: حرفه خبرنگاری جزو بالاترین نرخ آمد و شد در مشاغل کشور است و اینکه یک فرد تنها در یک رسانه فعالیت کند تقریبا در کشور نایاب است.
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه آموزش یکی از راههای کاهش تخلفات خبری است،افزود: برخی افراد به دلیل عدم آگاهی و حرفه ای نبودن در این مشاغل خطا میکنند.
وی به فعالیت بیشتر خانههای مطبوعات استانهای سراسر کشور اشاره کرد و اظهار داشت: خانه های مطبوعات باید با شناخت نیازهای اعضا، کارگاه های آموزشی برگزار کنند.
انتظامی با عنوان اینکه تغییر هیچ صنعتی در دنیا به سرعت رسانهها نیست عنوان کرد: با توجه به گسترش روز افزون فناوریهای نوین انتقال اطلاعات در جهان، اهالی رسانه باید بروز باشند.
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: خوشبختانه این دولت از اهالی این حرفه حمایت می کند و همه ما باید با قانونمندی فضا را برای بهتر فعالیت کردن خبرنگاران تلاش کنیم.
نظر شما