به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی مردانی شامگاه چهارشنبه در حاشیه کلاس ارتقا و استاژ داوری در جمع خبرنگاران اردبیل افزود: گستره رشته کاراته در بین آقایان بعد از فوتبال دوم بوده اما در بخش بانوان رتبه اول را کسب کرده است.
وی ادامه داد: هم اکنون علاوه بر ورزشکاران پرشمار فعال در این رشته، ۱۷ هزار داور و سه هزار و ۵۰۰ مربی در کاراته کشور فعالیت می کنند.
دبیر فدراسیون کاراته با اشاره به فعالیت بخشی از مربیان کاراته کشور در کشورهای دیگر تاکید کرد که در این بین ۹ نفر از مربیان ایرانی مربیگری تیم های ملی کشورهای مختلف آسیایی و غیرآسیایی را دارند و در رقابت های مهم جهانی حضور می یابند که افتخار بزرگی برای خانواده کاراته کشور است.
وی به حضور مربیان کشورمان در کشورهای مالزی، ماکائو، چسن، امارات، هنگ کنگ و... متذکر شد: بیراه نگفته ایم اگر ادعا کنیم که شکل دادن رشته کاراته در مالزی از سوی مربیان ایرانی بویژه سلیمانی انجام شده است.
مردانی با اشاره به حضور برخی از کاراته کاران کشور در تیم های کشورهای دیگر عنوان کرد: این ورزشکاران به عنوان لژیونر در تیم های ملی کشورهای مختلف حضور دارند که البته نفس اینکار را تائید نمی کنیم.
وی رشته کاراته را با این حجم فعالیت و گستره دارای ظرفیت و توانمندی بالا برای تبدیل به رشته افتخارآفرین کشورمان دانست و بیان داشت: در ماه گذشته سه رقابت فشرده و سنگین بین المللی در کشورمان برگزار شده که نشان از ظرفیت بالای کاراته است.
دبیر فدراسیون کاراته با بیان اینکه از سال ۲۰۲۰ در بازیهای المپیک حاضر خواهیم شد، از برگزاری رقابت های بینالمللی کاراته آسیا در دو بخش مردان و زنان در استان اردبیل خبر داد.
به گفته وی این مسابقات با حضور شش کشور ایران، پاکستان، افغانستان، عراق، جمهوری آذربایجان و نیز کاراته کاران کشور کانادا به عنوان میهمان طی روزهای ۲۱ و ۲۲ مردادماه در بخش آقایان و از ۲۳ مرداد تا ۲۵ مرداد به مدت سه روز در بخش بانوان برگزار خواهد شد.
کلاس ارتقا و استاژ داوری کاراته با حضور ۲۵ داور حاضر در رقابت های بین المللی اردبیل برگزار شد.
نظر شما