به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از آب و فاضلاب شهری هرمزگان، امین قصمی با تشریح عملکرد بخش های مختلف میکروبیولوژی، بیولوژی و فیزیکی و شیمیایی آب و فاضلاب این آزمایشگاه، بر سلامت و کیفیت آب شرب بندرعباس تاکید کرد.
قصمی با اشاره به اینکه آزمایشگاه مرکزی آبفای استان یکی از بزرگترین آزمایشگاه های آب و فاضلاب جنوب کشور است، افزود: نگرانی در مورد سلامت آب شرب بی مورد است زیرا در این آزمایشگاه کیفیت و اطمینان از سلامت آب به طور مستمر و دقیق توسط کارشناسان مختصص رصد می شود.
وی تاکید کرد: بخش عمده هزینه های ما به اطمینان از سلامت آب شرب اختصاص دارد و تیم کارشناسی ما تیمی خبره و تخصصی هستند که در این زمینه از هیچ کوششی دریغ فروگذار نبودند به طوری که روزانه از ابندا و انتهای ۱۸۰۰ کیلومتر شبکه توزیع و همچنین درب منازل مشترکان ضمن نمونه گیری سلامت آب شرب را رصد می کنند.
وی اظهارداشت: در حال حاضر در شهر بندرعباس ۴۹۰ لیتر بر ثانیه کمبود آب داریم که عمدتا این کمبود در غرب و شمال غرب و بخش صنایع است.
قصمی بهره برداری از آبشیرین کن ۱۰۰هزار متر مکعبی بندرعباس را از جمله منابع آبی جایگزین این شهر عنوان کرد و گفت: هم اکنون این پروژه ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و مجموع سرمایه گذاری آن ۲۴۰ میلیون دلار است که در صورت تامین ۱۵۰ میلیون دلار آن (مبلغ مصوب) از طریق صندوق توسعه ملی، ۸۰-۷۰ درصد این پروژه تامین مالی خواهد شد.
وی تاکید کرد: در صورت تامین مالی، با تحویل پکیج آبشیرین کن از کشور اتریش تا پایان شهریور ماه امسال، بخشی از فاز اول این پروژه با ظرفیت ۲۰ هزار متر مکعب در شبانه روز تا شهریور ماه سال آینده وارد مدار می شود.
نظر شما