۱۰ شهریور ۱۳۸۵، ۹:۵۳

متفكر اسلامي شيعه در گفتگو با مهر:

مساجد در كشورهاي غير اسلامي بايد به صورت فعالتري عمل كنند

مساجد در كشورهاي غير اسلامي بايد به صورت فعالتري عمل كنند

متفكر اسلامي شيعه و سردبير مجله سعودي الكلمه با بيان اينكه مساجد در كشورهاي غير اسلامي با تعميق باورهاي ديني، تعلق به هويت اسلامي و تدين را در ميان مسلمانان كشورهاي غير اسلامي زنده و پويا مي كنند، اظهار داشت: مساجد در كشورهاي غير اسلامي بايد به شكل بهتري فعال شوند تا جايي كه وحدت اسلامي را ميان مسلمانان ايجاد كنند.

زكي ميلاد متفكر اسلامي شيعه و سردبير مجله الكلمه در گفتگو با خبرنگار "مهر" با بيان اينكه شكي نيست كه نقش مساجد در كشورهاي غير اسلامي همچون نقش آنها در كشورهاي اسلامي نيست، تصريح كرد: بايد تدابيري در نظر گرفته شود كه نقش آنها نه تنها مانند كشورهاي اسلامي بلكه حتي بيشتر از آنها مؤثر، مفيد و سازنده باشد.

زكي ميلاد با اشاره به نياز كشورهاي غير اسلامي به مساجد ياد آور شد: مساجد در كشورهاي غير اسلامي علاوه بر فراهم آوردن نيازهاي معنوي و ديني آنها، تعميق هويت اسلامي آنها را نيز دو چندان مي كند.

وي وجود مساجد در كشورهاي غير اسلامي را منجر به تعميق باورهاي ديني، تعلق به هويت اسلامي و پويايي و بالندگي تدين در ميان مسلمانان كشورهاي غير اسلامي توصيف كرد.

اين متفكر اسلامي شيعه با بيان اينكه مساجد به سازندگي و خلق روح اخلاقي در خانواده كمك مي كند، اظهار داشت: اين مكان به تشريك مساعي و همزيستي مسالمت آميز نه تنها در خانواده بلكه در جامعه منجر شده و در تبلور خطابه هاي ديني، ساخت و قوام وحدت ميان مسلمانان نقشي اساسي ايفا مي كند.

وي گفت: مسجد از رموز ديني، فرهنگي و گفتگويي به شمار مي رود كه نقش آنها در كشورهاي غير اسلامي بايد به شكل بهتري فعال و عميق شده تا جاييكه وحدت اسلامي در كشورهاي اسلامي و غير اسلامي را ايجاد كند.

سر دبير مجله الكلمه با بيان اينكه فعال سازي مساجد علاوه بر اينكه نقش گفتگويي، پرسش و پاسخ را حفظ كرده و در وحدت اسلامي مؤثر است، مشكلات وچالشهاي پيش روي مسلمانان را حل و فصل مي كند، تصريح كرد كه مساجد در كشورهاي عرب، كشورهاي اسلامي و حتي در كشورهاي اروپايي نقشهاي كليدي و مهمي را بازي مي كنند.

وي ياد آور شد: شايسته است كه مسجد در كشورهاي غير اسلامي نيازهاي مسلمانان را برطرف كنند؛ زيرا مساجد تاكنون موفقيتهاي زيادي در بر آورده كردن نيازهاي ديني، اجتماعي و فرهنگي مسلمانان در كشورهاي غير اسلامي داشته اند.

اين متفكر سعودي با بيان اينكه اين كشورها طبيعتا به لحاظ نيازها و دستاوردها نسبت به كشورهاي اسلامي متمايزند، بيان كرد:  تكنولوژي عصر معاصر و دستاوردهاي مدني و تمدني روز در اين جوامع منعكس مي شود كه مسلمانان بايد به نحو احسن از آن بهره مند شوند.

کد خبر 374003

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha