به گزارش خبرنگار مهر، حسن اکبری ظهر شنبه در نشست اعضای شورای های اسلامی استان با مدیرکل راه و شهرسازی استان اظهار کرد: راه آهن فردوس و اتصال این شهرستان به شبکه ریلی کشور در سال ۹۲ مصوبه کمیسیون ماده ۲۱۵ را گرفته است.
وی با بیان اینکه در این مصوبه دستگاه اجرایی و بهره بردار وزارت راه و شهرسازی مشخص شده است، بیان کرد: در این مصوبه سال شروع پروژه ۹۳ اعلام شده و طبق مصوبه این پروژه باید در سال ۹۵ به اتمام برسد که هنوز هیچ اقدامی انجام نشده است.
لزوم تسریع در راه آهن فردوس
عضو شورای اسلامی شهرستان فردوس ادامه داد: هر چند در حال حاضر پروژه راه آهن بیرجند اولویت استان است اما باید راه آهن فردوس نیز پیگیری شود چراکه بخش خصوصی در این زمینه نیز سرمایه گذاری کرده است.
اکبری همچنین به پروژه احداث باند امداد و نجات فردوس اشاره کرد و گفت: این پروژه نیز در سال ۸۴ آغاز شده و بعد از ۱۱ سال هنوز ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که با توجه به حادثه خیز بودن شهرستان نیاز به تسریع در اجرا دارد.
وی از آغاز پروژه بیمارستان فردوس از سال ۸۷ خبر داد و گفت: این پروژه نیز هنوز بعد از هشت سال به بهره برداری نرسیده که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
کمبود خدمات زیربنایی در مسکن مهر فردوس
عضو شورای اسلامی شهرستان فردوس با بیان اینکه مجتمع فرهنگی فردوس نیز از سال ۸۶ آغاز شده و بعد از ۹ سال هنوز به اتمام نرسیده است، عنوان داشت: همچنین باند دوم سه راهی روم به فردوس از سال ۸۷ آغاز شده و هنوز مطالعات آن انجام نشده است.
اکبری اضافه کرد: با توجه به اینکه این محور مسیر ارتباطی چهار شهرستان استان و یکی از محورهای حادثه خیز است برای احداث باند دوم و یا روکش محور فعلی اقدام شود.
وی با اشاره به محور بیرجند- فردوس – عشق آباد نیز گفت: اگر این مسیر به بهره برداری برسد ارتباط بیرجند به تهران ۲۵۰ کیلومتر نزدیک تر شده و شاهد کاهش هزینه ها و وقت مردم نیز خواهیم بود.
عضو شورای اسلامی شهرستان فردوس همچنین از کمبود خدمات زیربنایی در مسکن مهر فردوس انتقاد کرد و افزود: در حال حاضر در مسکن مهر دو، سه و چهار فردوس حدود سه هزار نفر ساکن هستند اما هنوز یک مدرسه نیز در آن ساخته نشده است.
نماینده شورای اسلامی زیرکوه نیز در این جلسه گفت: شهرستان زیرکوه شهرستان نوپایی بوده که هنوز اداره مستقلی ندارد.
اعتبارات جوابگوی فرسودگی جاده های زیرکوه نیست
غلامرضا هوشیار با بیان اینکه ماشین آلاتی که فعلا در راه و شهرسازی شهرستان موجود است، فرسوده بوده و کارایی لازم را ندارد، بیان داشت: همچنین طی دو سال اخیر اعتبارات خوبی برای روکش آسفالت جاده های شهرستان تخصیص نیافته و اعتبارات تخصیص داده شده نیز جوابگو فرسودگی جاده ها نیست.
وی با اشاره به جاده اسفدن به افین گفت: در سال های گذشته هزینه زیادی برای زیرسازی این محور انجام شده که نه تنها تاکنون استفاده نشده بلکه در حال خراب شدن است و باید عملیات آسفالت آن تسریع شود.
عضو شورای اسلامی شهرستان زیرکوه با اشاره به اینکه از سال ۷۶ حاجی آباد به عنوان مرکز شهرستان زیرکوه معرفی شد، بیان داشت: بعد از این مدت هنوز هم مردم در مورد زمین های ملی و مستثنیات مشکلات زیادی دارند که باید رفع شود.
هوشیار ادامه داد: همچنین جاده افین به درمیان یکی از محورهای پرتردد شهرستان است که هنوز هم روستایی بوده و دارای عرض کم و پیچ و خم زیاد است.
نظر شما