جلال ذكايي در گفتگو با خبرنگار كتاب مهر در آستانه روز ملي صنعت چاپ با بيان اين مطلب افزود : پس از پايان ششمين دوره جشنواره صنعت چاپ بنا داريم كه دبيرخانه دايمي را براي آماده سازي براي دوره هفتم فعال كنيم و با جلسات متعددي كه با صاحب نظران برگزار مي كنيم شرايط رشد و گسترش آن را را بررسي خواهيم كرد. ما اميد واريم كه در سال هاي آنيده جشنواره اي در خور صنعت چاپ برگزار كنيم .
وي اضافه كرد : به اعتقاد من براي ورود به عرصه هاي جهاني و بين المللي بايد جشنواره را از آن سحطي كه فكر مي كنيم سطحي نسبي است به سطحي بين المللي و منطقه اي تبديل كنيم و ما هم از حيث شركت كنندگان و مخاطبان و هم از حيث داوران بايد جشنواره كنوني را به سطح قابل قبولي برسانيم .
مدير كل دفتر امور چاپ وزارت ارشاد يادآور شد : اين اتفاق مي تواند امكاني را فراهم كند كه چاپخانه هاي داخل كشور با پيشرفت ها و اقدامات صورت گرفته در ديگر كشورها آشنا شوند و توان خود را براي رقابت كردن با آنها ارتقاء بدهند .
جلال ذكايي : به حوزه صنعت چاپ اين قول را مي دهم كه در سال آينده آيين نامه مشخصي را شركت آثار و همينطور آيين نامه داوري تدوين كنيم . |
جلال ذكايي در مورد نبود آيين نامه مشخص براي داوري ها خاطرنشان كرد : متاسفانه ما به دليل ضيق زماني كه داشتيم نتوانستيم اين كار را سامان بدهيم ، اما من به حوزه صنعت چاپ اين قول را مي دهم كه در سال آينده آيين نامه مشخصي را جهت شركت آثار و همين طور آيين نامه داوري تدوين كنيم كه ملاك ها و شاخص هاي ارزيابي ما مشخص شود .
نظر شما