به گزارش خبرگزاری مهر، سید علی ابطحی در همایش اعتبار بخشی آموزشی واحدهای مجری رشته های علوم پزشکی دانشگاه آزاد گفت: نحوه نظارت بر موسسات مجری سلامت در سال ۷۶ به صورت کتابچه ای از قوانین گردآوری شد و ماحصل آن، نگاه جدیدی به نام اعتباربخشی بود.
وی افزود: مسئله اعتباربخشی حدود ۸ سال گذشته مطرح و طی سه دوره انجام شده است که در آخرین دوره این روند در بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد طی دو هفته برگزار شد که منتج به تربیت نیروی آموزش دهنده اعتباربخشی، مربی و سرمربی متشکل از ۲۰۰ نفر نیروی پرستاری دانشگاه های علوم پزشکی و ۴۰ نفر از کادر پرستاری واحدهای این دانشگاه شد.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد به نتایج رعایت سنجه های اعتباربخشی درمانی در واحدهای دانشگاه آزاد اشاره کرد و گفت: پس از اعتبار بخشی درمانی و در مرحله دوم اعتبار بخشی آموزشی توسط وزارت بهداشت ابلاغ شده و بیمارستان ها و موسسات (واحدهای مجری علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی) باید به اعتباربخشی آموزشی بپردازند.
ابطحی گفت: ایجاد رشته های جدید، توسعه تعداد دانشجو، افزایش بخش های مختلف، توسعه پذیرش دانشجویان برون مرزی از نتایج اعتباربخشی آموزشی است.
وی اظهار داشت: حوزه علوم پزشکی در واحدهای مجری رشته های علوم پزشکی این دانشگاه تاکنون ۵۰ مرکز مهارت بالینی و ۵۰ مرکز EDO در واحدهای مجری علوم پزشکی راه اندازی کرده است.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد گفت: همچنین ارزیابی های درونی واحدهای مجری علوم پزشکی که پیش نیاز ارتقا آموزشی بشمار می رود، صورت گرفته است. با توجه به این اقدامات، شاهد آمار قبولی بیش از ۹۴ درصد از دانشجویان در امتحانات جامع علوم پایه و پیش کارورزی این دانشگاه هستیم.
ابطحی توسعه در جذب و ارتقا اعضا هیات علمی را از اقدامات مهم حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در امر آموزش عنوان کرد و گفت: حوزه علوم پزشکی این دانشگاه مجوز جذب حدود ۷۰۰ عضو هیات علمی را دارا است بنابراین از واحدها می خواهیم تا در این راستا اقدام کرده و به جذب اعضای هیات علمی بازنشسته به خصوص دانشیار به بالا بپردازند.
وی با اشاره به استقلال دانشگاه آزاد در امتحانات جامع علوم پایه و پیش کارورزی و نیز طرح سوال آزمون ها، شرکت اعضا هیات علمی رشته های علوم پزشکی این دانشگاه را در کارگاه های توانمند سازی و بازآموزی الزامی دانست.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد همچنین به اصلاح ساختارها از جمله تاسیس دانشکده پرستاری و جذب پذیرش دانشجو در مقطع PhD رشته پرستاری اشاره کرد.
ابطحی به تقاضای بالای داوطلبان برای ورود به رشته های علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: رشته های علوم پزشکی، رشته های رو به رشدی است و ما امیدواریم با واقعی کردن شهریه ها و جذب دانشجو در پردیس های بین المللی بتوانیم برخلاف سال های گذشته، از این طریق به سایر رشته های غیر علوم پزشکی کمک کنیم.
نظر شما