صادق صفربیگی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امروزه توجه به بخش ای تی سی و ارزش افزوده ای که در این حوزه شکل می گیرد، باعث شده تا شرکت های معتبر دنیا در این زمینه سرمایه گذاری کرده و درآمدهای بسیاری را نصیب خود کنند.
وی افزود: سهم اقتصاد دنیا در حوزه فناوری اطلاعات در سال ۲۰۱۲ حدود دو هزار و ۶۵۰ میلیارد دلار بود که قرار است این مقدار در سال ۲۰۲۰ به پنج هزار میلیارد دلار برسد که در این میان سهم ایران سال ۲۰۱۲ بر اساس شاخص جمعیت هم اکنون ۱۱۹ هزار میلیارد تومان بود که در سال ۲۰۲۰ باید به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان برسد.
رئیس هیات مدیره نظام صنفی رایانه ایلام ادامه داد: سهم استان ایلام در سال گذشته حدود ۳۹۰ میلیارد تومان بود که این مقدار بر اساس ارزیابی ها می تواند در سال ۲۰۲۰ به ۹۰۰ میلیارد تومان برسد.
صفربیگی با اشاره به وجود حدود ۱۴ هزار فارغ التحصیل رشته های مرتبط با فناوری اطلاعات در استان ایلام گفت: می توان با راه اندازی ۵۰ شرکت که حداقل ۲۰ نفر عضو دارند زمینه اشتغال ۱۰۰۰ نفر را در این حوزه فراهم کرد.
وی اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح را یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان ذکر کرد که بر این اساس آموزش های کاربردی در اختیار متقاضیان قرار می گیرد که ۲۵ هزینه را متقاضی و ۷۵ درصد را نیز دولت پرداخت می کند.
صفربیگی هدف از اجرای این طرح را توانمندسازی افراد تحصیل کرده از طریق ارائه آموزش های مهارتی و اشتغال یک هزار نفر در قالب ۵۰ شرکت ۲۰ نفره عنوان کرد.
نظر شما