دكتر "جعفر توفيقي" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر افزود: در زمان دولت هشتم تنها يك جلسه بنياد ملي نخبگان تشكيل شد و آن جلسه نيز به مراحل اوليه سياستگذاري، اعلام موجوديت بنياد، تعيين اعضاي هيات امنا، رئيس و معارفه سپري شد.
وي اظهار داشت: مقام معظم رهبري تأكيد بسياري بر تأسيس بنياد ملي نخبگان داشتند اما متأسفانه روند حمايت از نخبگان توسط بنياد طولاني شده و بنياد تاكنون برونداد اجرايي نداشته است و آئين نامه هاي آن نيز كه مربوط به شناسايي نخبه و چگونگي حمايت از نخبگان مي شود به دانشگاه ها ابلاغ نشده است.
وزير سابق علوم تحقيقات و فناوري با اشاره به شوراي هدايت استعدادهاي درخشان در وزارت علوم گفت: اين شورا مصوب شوراي عالي انقلاب فرهنگي بود و شناسايي و حمايت از المپيادي هاي، نفرات برتر و ممتازين و مخترعين دانشگاه ها را بر عهده داشت.
وي اضافه كرد: اين شورا داراي آئين نامه هاي آموزشي و پژوهشي خوبي بود و در وزارت علوم نيز جايگاه مطلوبي داشت.
عضو سابق هيات امناي بنياد ملي نخبگان گفت: بنياد ملي نخبگان براي تكميل فعاليت هاي اين شورا و ديگر نهادهايي كه حمايت از نخبگان را بر عهده داشتند راه اندازي شد اما اكنون شايد اين شورا نيز با تصور اينكه بنياد تشكيل شده و امور اجرايي را آغاز مي كند فعاليت خود را كندتر كرده است.
وي گفت: مقام معظم رهبري اكنون نيز تأكيد ويژه اي بر فعال و اجرايي شدن بنياد ملي نخبگان دارند.
نظر شما