۳۰ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۳۶

معاون شهردار همدان تاکید کرد:

پاسخگویی به نیازهای روحی شهروندان در اجرای پروژه‌های شهری همدان

پاسخگویی به نیازهای روحی شهروندان در اجرای پروژه‌های شهری همدان

همدان- معاون اجتماعی، فرهنگی و گردشگری شهرداری همدان گفت: باید در اجرای پروژه های شهری به بالا بردن کیفیت محیط و پاسخگویی به نیازهای روحی و روانی شهروندان توجه شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد قدیمی صبح شنبه در بازدید از پروژه پیاده راه سازی خیابان بوعلی همدان، پروژه پیاده راه بوعلی را گامی در راستای تحقق شهر انسان محور دانست و با بیان اینکه شهرنشینی به ویژه در کشورهای در حال توسعه گرفتاری های خاص خود را دارد به بیان ضرورت های اجرای چنین پروژه هایی اشاره کرد و افزود: نبض رشـد جمعیـت تند می زند و آهنگ مهاجرت به شهر شتابان است.

وی با بیان اینکه شهرنشینی بیشتر مجموعه تکالیف است تا حقوق و چنین روندی تغییرات ناگهانی و گاهی خارج از کنترل را موجب می شود و مدیران را همیشه به دنبال خود می کشاند، گفت: همدان نیز از این پیشینه جدا نیست و این همان راهی است که حرکت در آن مدیریت جهادی نیاز دارد.

قدیمی با بیان اینکه زندگی مدرن باعث ایجاد بیماری های روحی و روانی و افزایش میزان افسردگی و استرس در جوامع شهری شده است، افزود: یکی از مواردی که نقش بسزایی در سلامت روحی شهروندان دارد، معماری و طراحی شهری فضاهای شهری است و باید در اجرای پروژه های شهری به بالا بردن کیفیت محیط و پاسخگویی به نیازهای روحی و روانی شهروندان توجه شود.

وی همچنین به بالا بردن سطح مطلوبیت و در نتیجه ایجاد حس نشاط در شهروندان، از طریق استفاده از معیارهای مطلوبیت در طراحی پروژه ها اشاره کرد و گفت: امروزه کیفیت و جذابیت فضاهای عمومی شهری به یکی از مهمترین سنجش های توسعه یافتگی تبدیل شده است.

قدیمی خواستار بکار گیری نمادهای فرهنگی و هنری در پروژه پیاده راه خیابان بوعلی همدان شد و گفت: این امر در جذب گردشگر و توریست سهم بسزایی دارد.

استقبال از رویکردهای اجتماعی و فرهنگی در اجرای پروژه های شهرداری

مدیر منطقه یک شهرداری همدان نیز در این بازدید با بیان اینکه توسعه بی رویه کالبد شهری،  افزایش  وسایل نقلیه و زوال  محیط  زیست، اثراتی زیان بار  بر  ساختار  شهر و در  نتیجه سلامت جسمی و روانی شهروندان دارد، گفت: ورود خودرو به عرصه حمل ونقل شهری، باعث نوعی تغییر در جایگاه عابر پیاده و افزوده شدن خیابان ها شده و تغییرات کالبدی و ساختاری بسیاری پدید آورده است.

امیر فتحیان نسب با اشاره به اینکه پیاده روی منافع  فراوانی در تقویت سلامت  فیزیکی انسان دارد، گفت: پیاده روی به دلیل آنکه به فرد فرصت کشف فضاهای جدید و تحریک حس کنجکاوی را می دهد، تأثیر به سزایی در ایجاد آرامش و سلامت روانی  شهروندان ایفا کند.

وی ضمن استقبال از رویکردهای اجتماعی و فرهنگی در پروژه های شهرداری، اجرای پروژه پیاده راه سازی خیابان بوعلی را فنی و کارشناسانه دانست.

کد خبر 3745200

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha