حجت الاسلام مهدی ستوده در گفتگو با خبرنگار مهر متذکر شد: از صدر اسلام مسجد نه تنها محل نیایش و عبادت، ذکر، وعظ و خطابه و تجمع مؤمنان بوده، بلکه محل ابلاغ احکام و دستورها و آموزههای دینی، جایگاه قضاوت و دادرسی، ستاد تبلیغات و مرکزی برای رفع مشکلات مردم نیز بوده است.
ستوده تصریح کرد: از جمله ترفندهای استعمار و دشمنان داخلی و خارجی برای محو اسلام، خاموش کردن چراغ و رونق مساجد است و در حال حاضر نیز تمام سعی و تلاش دشمنان در خلوت کردن مساجد بهعنوان پایگاه ضد استکباری است.
وی افزود: آنچه در شرایط حساس اجتماعی مورد تأکید است، برقراری یک ارتباط صمیمی مابین امام جماعات مساجد و اقشار مختلف مردمی به ویژه نسل جوان است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان متذکر شد: امامان جماعت میتوانند با برنامهریزی دقیق نسبت به اجرای برنامههای فرهنگی و دینی به ویژه به محوریت جوانان اقدام کرده و به پرباری مساجد همت کنند.
ستوده معتقد است محور همه فعالیتهای مساجد، امامت و پیشوایی در مسجد است که بهعنوان مهمترین مسئله در ساختار و پیکره این مکان مقدس مطرح شده و کوچکترین غفلت ولو جزئی، سرانجام به ایجاد مشکل در رسیدن به مقصد نهایی منجر خواهد شد.
وی مدیریت مساجد را به طریقی رهبری و پیشوایی در جامعه اسلامی دانست و افزود: مساجد از صدر اسلام مهمترین جایگاه برای تمامی عرصههای فرهنگی، سیاسی و اقتصادی و حتی جهادی بوده و بر امامان جماعت فرض است که این جایگاه را احیا کنند.
نظر شما