به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار کاظم مجتبایی به سپری شدن دو ماه از فصل تابستان و طرحهای پلیس راهور و راه استان قم در مدت مذکور اشاره کرد و اظهار داشت: در این مدت بیش از ۱۴ میلیون تردد در جادههای استان قم به ثبت رسیده که ۳۸۰ تصادف به وقوع پیوسته است.
وی گفت: ۱۲۰ هزار خودرو طی این مدت اعمال قانون شدهاند که بیشتر مربوط به سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز و عدم توجه به مقررات مربوط بوده است.
فرمانده انتظامی استان قم اضافه کرد: با توجه به اینکه اکثر تلفات و تصادفات مربوط به سرعت و سبقت غیرمجاز و واژگونی ناشی از خواب آلودگی بوده است، تمرکز پلیس بر تخلفات پرخطر تشدید شده است.
وی به دور دوم سفرها در فصل پایانی تابستان اشاره و ضمن تأکید بر رعایت قوانین و مقررات، گفت: پلیس قم با بیش از ۵۰ دستگاه و خودرو و گشتی که پیش بینی کرده در سطح جادهها، همچنان در خدمت مردم است.
فرمانده انتظامی استان عنوان کرد: در سال جاری تخلفات و اعمال قانون کمتر شده و از طرف دیگر تردد از سطح محورهای مواصلاتی ۵ درصد افزایش داشته است.
سردار مجتبایی گفت: بیش از ۲۲۰ کیلومتر آزادراه و بزرگراه در سطح استان وجود دارد که ۶۵ کیلومتر آن مسیر قم به تهران و دارای دوربین کنترل سرعت است.
وی گفت: از زمانی که این دوربینها نصب شده تصادفات و تلفات در این محور کاهش داشته است.
فرمانده انتظامی استان قم، گفت: فرآیندی که پیش بینی شده حدفاصل دو تا دوربینها محاسبه میشود اگر در بین فاصله بین دو دوربین سرعتشان بیش از حد مجاز باشد محاسبه سرعت را نشان میدهد و خود به خود جریمه صورت میگیرد.
وی بر لزوم بستن کمربند ایمنی برای سرنشینان عقب خودروها تأکید کرد و افزود: از حوادث بسیار تلخی که متأسفانه در تابستان امسال تجربه کردیم بعد از اینکه خودروها واژگون میشد سرنشینان عقب خودرو از ماشین پرت شده که منجر به جان باختنشان شده است.
مجتبایی در ادامه از دوربینهای کنترل ساعت پلیس راه فرماندهی انتظامی استان بازدید و از تلاشهای عوامل پلیس راه در راستای پیشگیری از وقوع تصادفات و کاهش تلفات قدردانی کرد.
اهتمام شورای معتمد پلیس در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی بر اهتمام شورای معتمد پلیس در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی تأکید کرد.
سرهنگ احمد صادقی با بیان اینکه شورای معتمدین پلیس محلات استان قم از سال ۹۱ آغاز به کار کرده اظهار داشت: اعضای این شورا معتمدین محله، کارکنان آموزشوپرورش، شهرداران، اعضای خانههای سلامت، رئیس کلانتری و مشاور و مددکار کلانتری و همچنین بازنشستگان نیروهای مسلح، ناجا و در حقیقت افرادی هستند که دارای صلاحیتهایی همچون پلیس تصمیمساز و تصمیم گیر در مورد محلات هستند.
وی ادامه داد: شورای معتمدین پلیس محلات دیدگاه وسیعی را دنبال میکند و یک محله از همه جوانب سنجیده میشود.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قم تصریح کرد: هدف اصلی آسیبهای اجتماعی محلات است و مردم باید خودشان مسائل و مشکلات را در این شورا مطرح و بررسی کنند و در نهایت خودشان هم قضایا را حل و فصل کنند.
صادقی به نقش پلیس در پشتیبانی از این شورا اشاره کرد و تأکید کرد: در مسائلی که از دسترس مردم خارج است پلیس دخالت میکند، بهصورت میدانی وارد عمل شود و آن مسئله و آسیب را برطرف میکند.
وی اظهار داشت: هر دو هفته جلسات این شورا با حضور جانشین فرماندهی انتظامی استان قم، روسا و مشاوران کلانتریها و پاسگاهها و همچنین فرماندهان نواحی بسیج استان و امامین مساجد تشکیل میشود.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قم افزود: پلیس از این طریق میتواند مشکلات محلات را احصاء کند و برای آن برنامهریزی کند و همچنین فرمانده انتظامی استان برای مشکلات محلات برنامه مدونی دارند تا بتوانند آسیبهای موجود را برنامهریزی و حل و فصل کنند که در درجه اول با نیروهای اجتماعی و سپس در صورت لزوم از نیروهای انتظامی استفاده میشود.
نظر شما