غلامرضا حمیدی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه اداره کل ارتباطات و فناوری استان در راستای اجرایی شدن طرح تکاپو با جدیت وارد عمل خواهد شد، اظهار کرد: محور اصلی طرح تکاپو مشاغل غیر رسمی است.
حمیدی افزود: در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ۹۰ درصد مشاغل ایجاد شده غیر رسمی است که باید مشوق هایی به موجب رسمی شدن این مشاغل در نظر گرفته شود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز خاطرنشان کرد: شاخص فناوری های اطلاعات در استان البرز نسبت به میانگین کشوری رقم بالاتری را به خود اختصاص داده است.
وی با تاکید بر اینکه سال ۹۳ رتبه توسعه شاخص های فناوری اطلاعات ۱۴ بوده که این مهم در پایان سال ۹۴ به ۷ رسیده است، تصریح کرد: در نظر داریم در سال جاری شاخص فناوری اطلاعات استان به رتبه ۵ برسد.
حمیدی با تاکید بر اینکه ضریب نفوذ اینترنت در استان البرز بیش از میانگین کشوری است، گفت: استفاده از شبکه ها اجتماعی و گوشی های اندروید توسط شهروندان استان البرز رقمی بالاتر از متوسط کشوری را نشان می دهد.
وی با اعلام اینکه ظرفیت های استان البرز در حوزه های یاد شده بسیار بالا است، اظهار کرد: باید بتوان از این ظرفیت ها در راستای اجرایی شدن طرح تکاپو استفاده کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، یکی از مهمترین مزایای اجرایی شدن طرح ملی تکاپو، توسعه اشتغال و حرکت به سمت کاهش نرخ بیکاری در جامعه است.
نظر شما