میثم رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در سالهای اخیر بر اساس ابلاغ فرماندهی کل قوا، بسیج سازندگی با ورود به عرصههای اقتصاد مقاومتی اقدامات خوبی انجام داده است.
وی با بیان اینکه بسیج سازندگی سپاه ناحیه نهاوند طی سال گذشته ۱۷ میلیارد ریال اعتبار مصوب در این زمینه دریافت کرده است، گفت: در سال گذشته با توجه به درنظر گرفتن سیاستهای تشویقی در اجرای برنامه ها با استقبال عمومی از سوی متقاضیان مواجه شدیم.
وی با اشاره به اینکه تسهیلات اعطایی بسیج سازندگی سپاه ناحیه نهاوند در سال گذشته ۲۴ میلیارد ریال بود، اظهار داشت: این تسهیلات در عرصههای پرورش ماهیان سردابی و گرمابی، کشت گیاهان دارویی ازجمله زعفران، چند قلو کردن دامهای سبک، پرورش انواع ماکیان همچون بلدرچین و بوقلمون، پرورش زنبورعسل و تولید عسل، فراوردههای لبنی و صنایع تبدیلی هزینه شد.
رحیمی با اشاره به اینکه میزان پرداخت تسهیلات برای هر طرح با توجه به حجم فعالیتها از ۵ تا ۳۰ میلیون تومان در نظر گرفتهشد، گفت: کارشناسان جهاد کشاورزی و فنی و حرفهای با تعامل سازنده از ابتداییترین مراحل تا پایان روند تولید و نتیجهگیری نسبت به مشاوره و راهنمایی افراد اقدام میکنند.
مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه نهاوند گفت: در سال جاری و تاکنون مبلغ ۱۶ میلیارد ریال اعتبار برای طرحهای اقتصاد مقاومتی به سپاه ناحیه نهاوند تخصیص دادهشده است که تاکنون بیش از ۱۲ میلیارد آن به متقاضیان فعالیت در عرصههای اقتصاد مقاومتی واگذارشده است.
وی بابیان اینکه از ابتدای سال گذشته تاکنون ۱۳۸ نفر اشتغال توسط سپاه ناحیه نهاوند ایجادشده است، گفت: خوشبختانه با رایزنیهای صورت گرفته محصولات تولیدی توسط این افراد در شهرستانها و استانهای دیگر کشور به فروش میرسد اما ایجاد بازارچه عرضه محصولات در شهرستان نهاوند نیاز است.
رحیمی راه اندازی نمایشگاه عرضه محصولات تولیدی این افراد را امری مثبت در راستای تشویق و ترغیب جوانان جویای کار عنوان کرد و گفت: راهاندازی نمایشگاه بهصورت فصلی موجب ارائه محصولات باکیفیت و قیمت واقعی میشود.
نظر شما