به گزارش خبرنگار مهر، بهروز کارخانه ای ظهر سه شنبه در نخستین کارگاه پدافند غیرعامل جمعیت هلال احمر همدان که در قالب طرح شوق رویش برگزار شد، با اشاره به روز پزشک و روز همدان و بیان اینکه بوعلی سینا نمونه برجسته ای از انسانیت و بشردوستی است، گفت: بوعلی سینا شخصیت ممتازی به جهت قدرشناسی از خداوند و توجه به کرامت انسانی داشته است.
وی گفت: بوعلی سینا ارزش انسان را در نزد خداوند، با توجه به آیات الهی درک کرده بود و در همین راستا عمر خود را صرف آموختن خویشتن و آموزش دیگران کرد و نمونه و الگوی پزشکان بشردوست بود که با تحمل سختی های فراوان سعی در درمان درد انسانها داشت.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان با بیان اینکه بوعلی سینا جایگاهی جهانی داشته و متعلق به همه انسانها است و این ویژگی از بشردوستی او نشات گرفته و کتابهای به جای مانده از وی نیز حکایت از نمود و توجه وی به روح و جسم انسان دارد، گفت: علما نعمتهایی هستند که ما از آنها برخوردار شده ایم و باید قدر آنها را بدانیم.
بهروز کارخانه ای در ادامه به پدافند غیر عامل اشاره کرد و گفت: ساده ترین تعریف پدافند غیر عامل این است که باید کاری کنیم که در مقابل اقدامات خصمانه دیگران آسیب کمتری ببینیم که این اقدامات گاهی در حد خانواده، گاهی در حد یک جامعه و گاهی ملی و فراملی است.
وی با بیان اینکه پدافند غیرعامل در زندگی تمام مردم جهان کاربرد دارد، گفت: باید همواره برای مقابله با بلایا آمادگی داشته باشیم و اثرات آنها را کاهش دهیم و اگر اتفاقی افتاد در بازتوانی به مردم کمک کنیم تا آنها به روال عادی زندگی خود برگردند.
کارخانه ای شناخت و شناسایی عوامل خطر در پدافند غیر عامل را ضروری دانست و گفت: شناخت عوامل خطر باعث می شود تا هرآنچه را که در معرض خطر بیشتری قرار دارد از محل دور کنیم و آسیب های آن را کاهش دهیم بنابراین آموزش امداد و نجات مهمترین رکن پدافندغیرعامل است.
وی با بیان اینکه باید قفل و بست خانه خود را محکم کنیم تا در معرض دستبرد سارقان قرار نگیرد، گفت: با همین عمل ما یک مرحله از اقدامات پدافند غیر عامل را انجام داده ایم.
نظر شما