محمود شجاعي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي مهر در كرج افزود: امروز جهان به سمت مبارزه بيولوژيكي با آفات حركت مي كند كه محقق كردن اين امر در ايران به لحاظ تنوع گياهان و حشرات امكان پذير است.
وي خاطر نشان كرد: براي مبارزه بيولوژيكي با آفات نيازمند تحقيقات گسترده بر روي گياهان و حشرات به ويژه بندپايان است و به همين منظور بايد بيش از اين به تحقيقات اهميت داده شود.
شجاعي تصريح كرد: روند تحقيقات انجام شده نشان داده كه چشم انداز مطلوبي در خصوص مبارزه بيولوژيكي با آفات در ايران وجود دارد.
هفدهمين كنگره گياه پزشكي ايران با هدف بررسي مشكلات اجرايي بخش كشاورزي به خصوص در زمينه يافته هاي تحقيقاتي مبارزه با آفات و بيماريهاي گياهي و نيز تبادل نظر بين محققان و كارشناسان در زمينه آخرين يافته هاي پزشكي در اين زمينه به مدت چهار روز در دانشكده كشاورزي كرج آغاز شده است.
يك هزار و 635 مقاله توسط 870 محقق از سراسر كشور به دبيرخانه اين كنگره در كرج ارسال شده است. از مجموع مقالات ارسال شده هز ار و 51 مقاله با تائيد هيات داوران در مدت برگزاري كنگره در قالب سخنراني و پوستر ارائه خواهد شد.
كنترل آفات و بيماريهاي گياهي، مقابله با علفهاي هرز، بيماري شناسي،حشره شناسي و بيماريهاي جديد گياهي از جمله موضوعات مقاله ارائه شده به اين كنگره است. اين كنگره كه اولين آن سال 1347 در دانشگاه تهران برگزار شد هر دو سال يك بار برگزار مي شود.
نظر شما