به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سکینه حاج ابراهیمی در نشست بررسی داروهای درمان اختلالات ادراری که در حاشیه نوزدهمین کنگره بین المللی اورولوژی ایران در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت: میزان شیوع بیش فعالی مثانه در ایران بالاتر از بیماری های دیابت و پوکی استخوان است.
وی به رتبه سوم ایران در خاورمیانه به لحاظ شیوع اختلالات ادراری اشاره کرد و افزود: این بیماری علاوه بر عوارض جسمی، روح و روان فرد را آزار می دهد.
حاج ابراهیمی با اشاره به این مطلب که هر چه سن بالاتر برود میزان شیوع اختلالات ادراری بیشتر می شود، ادامه داد: شیوع این اختلالات در خاورمیانه به مراتب بیشتر از کشورهای توسعه یافته است.
به گفته وی، ایران با ۳۳ درصد شیوع اختلالات ادراری، رتبه سوم خاورمیانه را دارد.
مدیر گروه اورولوژی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ادامه داد: اختلالات ادراری یک درد پنهان است. بطوریکه ۷۵ درصد بیماران گرفتار اختلالات ادراری، حداقل ۲ سال علامت این بیماری را داشته اند و بعد به سراغ پزشک آمده اند.
حاج ابراهیمی با تاکید بر اینکه علائم ادراری ممکن است نها علامت ام اس باشد، اظهارداشت: خوشبختانه شرایط درمان هر نوع اختلالات ادراری در کشورمان فراهم است.
وی در عین حال از بیمه نبودن داروهای درمان اختلالات ادراری در کشور گلایه کرد و افزود: در گام سوم درمان این بیماری، وسیله ای نیاز است که ۵۰ میلیون تومان هزینه برای بیمار دارد.
حاج ابراهیمی با اشاره به داروهای ایرانی که از کیفیت لازم برای درمان اختلالات ادراری برخوردارند، گفت: هزینه یک ماه مصرف دارو ۶۰ هزار تومان است که بیمار حداقل ۶ ماه تا یک سال باید از دارو استفاده کند که اغلب بیماران توانایی مالی برای تهیه دارو را ندارند.
در ادامه عمر سیف مدیر بازاریابی شرکت دارویی «استلاس» در خاورمیانه، بر انتقال دانش فنی تولید داروهای درمان اختلالات ادراری به ایران تاکید کرد و گفت: داروهای تولیدی با هدف یک بار در روز و مقدار مصرف قرص های ۵ و ۱۰ میلی گرمی، در اختیار بیماران ایرانی قرار می گیرد.
نظر شما