به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام مهدی ستوده پیش از ظهر جمعه در حاشیه جلسه بررسی فعالیتهای تبلیغات اسلامی استان طی سالهای اخیر در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: در طول سه سال گذشته هزار و ۱۹۹ دوره برگزار شده که میانگین حضور در هر دوره نزدیک به ۳۰ نفر است.
وی افزود: تبلیغات اسلامی استان آموزش عمومی قران را وظیفه ذاتی خود میداند و در کنار آموزش روخوانی و حفظ به دنبال آموزش مفاهیم قرآنی هستیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان با اشاره به فعالیت ۳۷۰ موسسه و خانه قرآنی در سطح استان اضافه کرد: سازمان تبلیغات اسلامی مسجد محور است و محوریت برنامههای خود را مناطق محروم قرار داده است.
به گفته ستوده بسیاری از مؤسسات قرانی که در ارشاد اسلامی استان به وجود آمدهاند از زیرمجموعههای سازمان تبلیغات هستند و با این وجود به دلیل اینکه ارشاد اسلامی برخوردار از اعتبارات مطلوبتر است، با این مجموعه همکاری دارند.
وی افزود: هر چند تعامل مطلوبی بین دستگاههای فرهنگی و قرآنی وجود دارد اما لازم است مرکز توسعه فعالیتهای قرآنی شکل گرفته و نسبت به اعتبارات سازمان تبلیغات اسلامی بازنگری شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان با اشاره به اجرای ۶۴ برنامه قرآنی و معرفتی در هفت محور اضافه کرد: این نهاد تربیتی زیرمجموعههای متعددی از جمله هزار و ۴۰۰ هیئت مذهبی، هزار و ۶۰۰ مداح، ۱۲۰ انجمن اسلامی و ۲۵ کانون فرهنگی و تبلیغاتی را تحت پوشش دارد.
ستوده افزود: ۷۵۲ روحانی با این سازمان در ارتباط هستند و این در حالی است که تعداد کل خانههای عالم ۱۰۳ مورد است و لازم است نسبت به افزایش خانههای عالم به ویژه در مناطق مرزی اقدام شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تأکید کرد: این دستگاه اجرایی به دنبال خروج فعالیت قرآنی از تصدیگری و واسپاری امور به مردم است تا ظرفیت مردم در برنامههای قرآنی فعال شود.
نظر شما