محمد تقی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد معیارهای کسب مقام اول توسط دانش آموزان اظهار کرد: در همایش کشوری برنامه های متنوع از جمله کارگاههای آموزشی، مهارتی، ورزشی، هنری و تفریحی طراحی شده که تیم ۱۰ نفره دختران همیار مشاور متشکل از دانش آموزان دوره اول متوسطه با نشان دادن نظم و انضباط، خلاقیت و ابتکار، همزبانی و همدلی، تمرین مهارتهای زندگی، برگزاری مسابقه ورزشی، عبادی و فعالیتهای هنری و فرهنگی موفق به کسب مقام اول شدند.
وی، کمک به رشد سازگاری فردی و اجتماعی دانش آموزان و ارتقای سطح بهداشت روان مدرسه را از مهترین اهداف اجرای طرح همیار مشاور در مدارس متوسطه دانست و افزود: آموزش مهارتهای زندگی به دانش آموزان به منظور یاری رسانی به همسالان خود، تقویت توانمندی های اجتماعی و ارتباطی دانش آموزان و تقویت حس مسؤلیت پذیری و روحیه مشارکت جویی از دیگر اهداف اجرای طرح همیار مشاور در مدارس خوزستان است.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به فعالیت بیش از پنج هزار و ۵۰۰ دختر همیار مشاور در خوزستان توضیح داد: نقش همیار مشاور تشویق و تسهیل مراجعه به موقع دانش آموزان به مشاور مدرسه و همچنین، استفاده از ظرفیت همسالان در انتقال آموزش های تحصیلی ـ شغلی و بهداشت روان است.
تقی زاده گفت: در واقع، اجرای طرح بر این اصل طراحی شده که دانش آموزان دبیرستانی بیشتر ترجیح می دهند درباره مشکلات و امور خود با همسالان مشورت کنند و دانش آموزان قابلیتهای لازم را برای یاری رساندن به یکدیگر دارا هستند.
وی تشریح کرد: در این طرح، تعدادی از دانش آموزان پایه های بالاتر توسط مشاوران مدارس انتخاب شده و در مورد مهارتهای برقراری ارتباط با همسالان و نحوه یاری رسانی به دانش آموزان، توسط مشاور مدرسه آموزش داده می شوند، همیاران پس از آموزش ، نقش یاری رسانی به همسالان خود را بر عهده می گیرند.
به گزارش مهر، حدود یک هزار و ۳۰ مشاور در مدارس متوسطه استان خوزستان مشغول فعالیت هستند
نظر شما