به گزارش خبرنگار مهر، جلالالدین صادقی، در آیین کلنگزنی احداث دهکده گیاهاندارویی استان، گفت: این پروژه در زمینی به مساحت ۱۴ هکتار احداث میشود.
وی، اعتبار موردنیاز برای احداث این مجموعه را ۱۰میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: با برنامهریزیهای صورت گرفته این پروژه ظرف مدت چهار سال به بهرهبرداری میرسد.
رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی، به اهداف راهاندازی این پروژه اشاره کرد و افزود: ایجاد یک مرکز نمونه گردشگری در حوزه گیاهان دارویی بومی، بازاریابی، آموزش روستا، تکمیل فرآیند تولید و افزایش سهم کشاورز از بازار فروش و هدایت پایاننامههای دانشجویان تحصیلات تکمیلی از جمله مهمترین اهداف راهاندازی این دهکده است.
صادقی بر لزوم علمی و بهروز کردن اطلاعات کشاورزان تاکید کرد و گفت: همچنین در راستای توسعه گیاهان دارویی باید به دنبال بهرهبرداری بهینه از گیاهان دارویی و حذف واسطهها باشیم.
وی تاکید کرد: احداث این دهکده بهتنهایی از عهده جهاد دانشگاهی خارج بوده و نیازمند حمایت جدی مسئولان است.
سرپرست فرمانداری خوسف نیز در این جلسه از نبود برند منحصر به خراسان جنوبی در حوزه گیاهان دارویی انتقاد کرد و گفت: در حال حاضر بیش از ۱۰ مورد از تولیدات گیاهان دارویی در استان داریم اما هنوز برند قابلتوجهی که منحصر به خراسان جنوبی باشد، نداریم.
علیرضا فاطمی با بیان اینکه احداث دهکده گیاهان دارویی میتواند در برند سازی نقش اساسی داشته باشد، بیان کرد: این طرح پروژهای سرآمد و شاخص برای استان و دارای ارزش افزوده بالایی است.
وی با بیان اینکه گیاهان دارویی استان پتانسیل جذب گردشگر را دارد، عنوان داشت: در همین راستا نیاز است بخش خصوصی نیز ورود پیدا کند.
نظر شما