وي در گفت و گو با خبرنگار هنري " مهر" تاكيد كرد : خدمات خاص بايد براساس شناخت وكارنامه به فيلمسازان تعلق گيرد و حمايتهاي عام همه سينماگران را شامل شود .
كارگردان فيلمهاي " سايه هاي روشن " ، " هياهوي سرخ " و " سرود آتش " با طرح اين پرسش كه " چه كساني فيلم مي سازند ؟" افزود: خيلي از فيلمسازان در اين كشور به فعاليت مي پردازند كه مسئولين مركز سينماي مستند و انجمن سينماي جوان آنها را نمي شناسند و ازامكانات و بودجه محروم هستند.
پريزاد ادامه داد: وقني كاري ديده شود ، قضاوت در مورد آن صحيح است اما متاسفانه برخي از نهادهاي فرهنگي بدون آنكه فرصت نمايش به آثاربدهند ، نظر منفي در مورد آن اثر مي دهند.
وي خاطر نشان كرد : فيلم كوتاه مقوله اي آزاد است و نمي توان براي توليد در اين عرصه ، موضوع مشخص كرد ، فيلمساز براي فعاليت خود نياز به آزادي عمل كامل دارد و بسياري از موضوع ها را نمي توان روي كاغذ آورد ، زيرا تنها با دوربين نوشته و به تصوير كشيده مي شود.
اين مستند ساز، نحوه تعامل مركز سينماي مستند و انجمن سينماي جوان با فيلمسازان را اداري و خشك توصيف كرد و گفت : فيلمسازان در ارتباط با اين مراكز خيلي راحت نيستند و تنها عده اي در اين مراكز در رفت وآمد هستند.
پريزاد به برپايي جشنواره هاي موضوعي در داخل و خارج كشور اشاره كرد و ادامه داد : وقتي تنها مرجع گزينش فيلمسازان و اختصاص حمايتها ، رويدادهاي هنري است، مشخصا فضا براي فعاليت ديگران فراهم نيست .
وي ، تب جشنواره را از آ فتهاي عرصه توليد فيلم در سينماي ايران خواند و تصريح كرد: نبايد تنها از طريق جشنواره ها اجازه فعاليت به فيلسمازان صادر شود .
كارگردان مستند " سايه هاي روشن " گفت : با نخستين فيلم نمي توان درباره صاحب اثر قضاوت كرد، هرچقدر سينماگران محدود شوند ، توليد آثار سطحي افزايش خواهد يافت.
پريزاد در عين حال ، آينده سينماي مستند و كوتاه را به خاطر توليد آثار شخصي توسط بخش خصوصي اميدوار كننده دانست و خواستار كاهش تصدي گري دولت در صنعت فيلمسازي شد.
در گفت و گو با "مهر"
يك مستند ساز از حمايتهاي گزينشي در حوزه توليد فيلم انتقاد كرد
"مهدي پريزاد" كارگردان حوزه سينماي مستند از نبود ضوابط حمايتي در عرصه فيلم كوتاه و مستند انتقاد كرد و گفت: امكانات و تجهيزات تنها به عده اي خاص در سينما تعلق مي گيرد.
کد خبر 37549
نظر شما