به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از پايگاه رسمي مؤسسه خانواده براي عشق و صلح، اين گفتگوها با هدف برقراري يك توده انرژي مثبت و اتحاد و همچنين تسهيل درك گسترده تر از ارتباط و مسئوليت ما نسبت به يكديگر صورت مي گيرد.
طي سالهاي گذشته هفته جهاني گفتگوي اديان در كشورهاي ايران، هندوستان، اردن، پاكستان، موزامبيك، اوگاندا، كنيا، نيجريه، غنا، آفريقاي جنوبي، استرالاي، تايوان، فنلاند، فيليپين، بريتانيا ، ايالات متحده و همچنين در دفتر سازمان ملل برگزار شده است.
هفته جهاني گفتگوي بين اديان با هدف حمايت از روز بين المللي صلح كه توسط سازمان ملل نامگذاري شده برگزار مي شود. مجمع عمومي سازمان ملل اعلام كرده است كه 21 سپتامبر (30 شهريور ماه) روز بين المللي صلح است كه به عنوان روز جهاني آتش بس و رويكردهاي غير خشونت آميز برگزار مي شود و از تمام دولتها و مردم مي خواهد تا به آتش بس تمام خصومتها احترام بگذارند.
هفته جهاني گفتگوي بين اديان همچنين بر اساس اظهارات هستين تائو پايه گذار مؤسسه خانواده جهاني براي عشق و صلح به دنبال ايجاد وحدت و دوستي است تا زمينه اي براي همكاريهاي آينده ايجاد كند.
مؤسسه خانواده جهاني براي عشق و صلح بر اساس فلسفه احترام به اديان، پذيرش فرهنگها و عشق به زندگي فعاليت خود به واسطه ترويج آموزش معنوي سازماندهي و هدايت برنامه هاي جوانان در عرصه هاي خدمات اجتماعي و برگزاري گفتگوي هاي بين اديان فعاليتهاي خود را بر برقراري يك جهان هماهنگ متمركز كرده است.
نظر شما