به گزارش خبرنگار مهر، امیر عیسی زاده ظهر امروز دوشنبه در چهارمین نشست شورای آموزش و پرورش دزفول که در سالن کنفرانس این اداره برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به الزامی شدن مقطع پیش دبستانی در خوزستان یک نگرانی بزرگ بابت شهرهای اقماری دزفول وجود دارد.
وی افزود: شهرهای سیاه منصور و میانرود دزفول که در بخش مرکزی قرار دارند از نظر امکانات آموزشی در وضعیت تاسف آوری قرار دارند بگونه ای که مدارس این دو شهر بسیار فرسوده و مخروبه است و انباری این مدارس نیز به کلاس درس تبدیل شده است.
معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار دزفول با بیان اینکه این وضعیت نگران کننده آموزشی در شهرهای بخش چغامیش نیز به وفور دیده می شود، گفت: لازم است اکنون که بحث پیش دبستانی در خوزستان اجباری شده در مورد این زیرساخت های ضروری از جمله فضا و امکانات آموزشی در شهرهای اقماری دزفول نیز چاره اندیشی شود.
عیسی زاده، تجمع تمام منابع آموزشی در مرکز شهر را عامل اصلی عقب ماندگی و ضعف آموزشی شهرهای اقماری دزفول برشمرد و گفت: مدیریت جدید آموزش وپرورش دزفول باید یک برنامه ریزی اصولی درراستای محرومیت زدایی از بخش های محروم شهرستان داشته باشد چرا که در شأن دزفول نیست که برخی شهرها و روستاهای آن نه تنها از مدرسه مجهز بلکه از مدارس کپری و کانکسی نیز محروم باشند.
تحصیل دانش آموزان اتباع خارجی
وی همچنین در خصوص شرایط و وضعیت تحصیل دانش آموزان اتباع خارجی در شهرستان دزفول توضیح داد: با توجه به دستورالعملی که از مرکز ابلاغ شده خوزستان شامل استان های ممنوعه معرفی شده بنابراین تحصیل دانش آموزان اتباع خارجی از جمله افغانی و عراقی بدون برخورداری از کارت تردد و نامه اداره کل آموزش و پرورش، امکان پذیر نیست.
معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار دزفول با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش دزفول باید به دنبال انتصاب مدیران خود در سطح استان و کشور باشد، عنوان کرد: آموزش و پرورش شهرستان دزفول از مدیران توانمند بسیار زیادی برخوردار است که مسئولان این اداره باید با برخورداری از یک افق دید بلند در پی حضور این مدیران در سطح و جایگاه های استانی و کشوری باشند.
عیسی زاده در پایان، بر لزوم همکاری شهرداری های شهرستان و دهیاری ها درراستای نظافت و آماده سازی مدارس دزفول و ایجاد یک فضای سالم و با نشاط برای آغاز سال تحصیلی جدید تاکید کرد.
نظر شما