به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا رستمی در همایش بین المللی تامین اجتماعی(ایسا )، با بیان اینکه ۳۲ میلیون نفر از جمعیت ایران در مناطق روستایی زندگی می کنند گفت: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر ۱۱ سال گذشته به دنبال مصوبه دولت و در قالب برنامه چهارم توسعه تصویب شد و فعالیت آن در راستای عمل به ماده ۳ قانون اساسی است.
وی افزود: تقویت بیمه اجتماعی، بسط بیمههای خدماتی برای کشاورزان، ارائه برنامههای سرمایه گذاری، توسعه اقتصادی کشاورزان، افزایش کارایی نیروی انسانی، پیشگیری مهاجرت از روستا به شهر و بکارگیری متدهای جدید کشاورزی از فعالیتهای اصلی ماست.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با بیان اینکه مواردی چون ارائه تسهیلات در صورت از کارافتادگی و سرویس دهی در عرصه خدمات درمانی را دنبال می کنیم و در خصوص بیمههای مازاد نیز وضع مقرراتی را مدنظر داریم گفت: شروط بیمه شدن در این صندوق محدود است، فرد باید بالای ۱۸ سال سن داشته باشد و مقیم مناطق روستایی باشد.
رستمی ادامه داد: جهادکشاورزی فهرستی از ۲۳۰ شغل را ارائه کرده که به آن استناد می کنیم. طبقه بندی افراد بر اساس سن، مشخصات، شغل و سطوح درآمدی انجام می شود، آن ها بر حسب درآمد ۵ درصد حق بیمه را می پردازند و ۱۰ درصد را نیز دولت تقبل میکند.
وی با بیان اینکه خدمات ما بلندمدت هستند اظهار کرد: تمامی روستاییان بالای ۶۵ سال سن و سابقه ۱۵ سال بیمه پردازی بازنشسته میشوند و معادل دو سوم درآمدشان از ما حقوق و یا همان مستمری دریافت می کنند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر به فعالیت ۳۴۰۰ دفتر این بیمه در سطح کشور اشاره کرد و گفت: افراد واجد شرایط به دفاتر ما مراجعه و ثبت نام می کنند. شمار بیمه شدگان ما از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۳ از ۱۶۹ هزار به یک میلیون نفر رسید و اکنون یک و نیم میلیون نفر تحت پوشش ما هستند ودو میلیارد دلار دارایی داریم که در بخش های مختلف اعم از پتروشیمی و فولاد سرمایه گذاری شده اند.
رستمی به برخی چالش های پیش رو نیز اشاره و اظهار کرد: مهمترین چالش ما پارامترهای بازنشستگی و عضویت هستند و باید اصلاحات پارامتریک صورت پذیرد. اکنون سقف سنی برای عضویت نداریم که ما را دچار مشکل کرده است.
نظر شما