به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، صادق نجفی افزود: همت مشترکی که وزیران و سران گردشگری مجمع گفت و گوی همکاری آسیا در خصوص مباحث گردشگری داشتند، به طور حتم در میان مدت تاثیرگذار خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: «بیانیه تبریز» محورهای کلان گردشگری آسیا را به ویژه در زمینه ظرفیت های اکوتوریسم، مورد توجه قرار داده و این محورها به طور یقین در تعاملات سیاسی و اجتماعی کشورهای عضو لحاظ می شود.
نجفی یادآور شد: این بیانیه به نام «تبریز» صادر شده و طبق عرف دیپلماسی و پروتکل های بین المللی، مفاد مختلف آن، تا سال های سال، با استناد به «بیانیه تبریز» پیگیری خواهد شد.
وی به دستاوردهای میزبانی این اجلاس اشاره و خاطرنشان کرد: تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال ۲۰۱۸میلادی، احیای جایگاه متمدن کهن شهرهای اسلامی را به عنوان یک دغدغه مهم در مدیریت اطلس شهرهای اسلامی مورد توجه قرار داده و اجلاس وزرای گردشگری آسیا نیز بیانیه پایانی خود را با محوریت همین موضوع مطرح کرده که این امر، نقش کارساز و شتاب بخش در اعتلای جایگاه بین المللی تبریز خواهد داشت.
شهردار تبریز با اشاره به علاقمندی میهمانان اجلاس به تاریخ و فرهنگ شهر تبریز، خاطرنشان کرد: اعضای مجمع گفت و گوی همکاری آسیا، از چهره های اثرگذار در برنامه های گردشگری بین المللی به شمار می روند و هر یک به عنوان سفیر فرهنگی، ظرفیت های کم نظیر گردشگری تبریز را در مناسبات و رویدادهای مهم بین المللی انعکاس خواهند داد.
نجفی با اشاره به تعامل شهرداری تبریز و عموم بخش های اجرایی در پیگیری برنامه های گردشگری، اظهار کرد: شهرداری تبریز بخش عمده ای از الزامات میزبانی مجمع همکاری های آسیا را عهده دار شده بود و مصمم است تا پیگیری این روند را همگام با مدیریت استان، تداوم بخشد.
نخستین اجلاس وزیران گردشگری مجمع گفت و گوی همکاری آسیا هشتم و نهم شهریورماه سالجاری در هتل کایا لاله پارک تبریز برگزار شد.
نظر شما