به گزارش خبرنگار مهر، جمعی از مسئولان استان به همراه مدیران حوزه وزارت تعاون کار و رفاه امروز یکشنبه از تعاونیهای فعال و موفق شهرستان کرمانشاه بمناسبت هفته تعاون و به منظور ترغیب و ترویج توسعه تعاونیها بازدید به عمل آوردند.
مدیر شرکت تعاونی مصرف مخابرات در جریان این بازدید اظهار داشت: این شرکت تعاونی در ۷ سال پیاپی بعنوان تعاونی برتر معرفی شد و یکی از فروشگاههای بزرگ کرمانشاه است که ظرفیت خوبی دارد همچنین این تعاونی بعنوان فینالیست تعاونیهای برتر ایران انتخاب شد و در یک بازدید ۱۱ روزه برای بازدید از به تعاونی برتر هندوستان راهی این کشور شدند.
عباس سانبلی بیان کرد: این شرکت ظرفیت اشتغال برای ۳۰ نفره ایجاد کرد و ۱۵۰ نفر غیر مستقیم و ۱۰۰ نفر مباشر در کل استان داریم که در این بین تعاون نقش اول را دارد.
وی اظهار کرد: تعاون ۵۰ درصد سبد کالای استان کرمانشاه را توزیع میکند که باید این ظرفیت پشتیبانی شود ولی متاسفانه کسی از این ظرفیت استفاده نمیکند.
سانبلی با ادامه توضیحات گفت: ۲طرح جامع مجتمع رفاهی در راستای کار داریم که میتوانیم حتی چیزی در حد موجهای آبی مشهد در این استان با ظرفیت ۱۰۰۰ نفر سهامدار راه اندازی کنیم.
وی افزود: از نظر جذب سرمایه مشکل نداریم و انتظار داریم که مدیریت کلان استان کرمانشاه ارتباط با سایر ادارات را برای ما فراهم کنند و عزت این شرکت حفظ شود تا بتوانیم به مردم خدمت کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه در جریان این بازدید اظهار داشت: در سطح شهر و استان کرمانشاه تعاونیهای موفقی را داریم که باید در فکر توسعه آنها باشیم.
رضا رحیمی را تعاونی یکی از بسترهای بسیار خوب در حوزه تولید، مسکن و مصرف دانست و افزود: تعاونیها باید بدنبال توسعه کار باشند مدلهای جدید فروشگاههای زنجیره ای و بزرگ جزو اولویتها در استان کرمانشاه هستند.
رحیمی ضمن تاکید بر خرید کالاهای داخلی استان و کشور به منظور حمایت از تولید داخلی افزود: مقام معظم رهبری تاکید فراوانی بر اقتصاد مقاومتی دارند چرا که اگر جنس ایرانی را نخریم نمیتوانیم به این واحدها در تولید اشتغال و توسعه کمک کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه بیان کرد: تعاونی یکی از بسترهای بحث عدالت محور است که از فرازها و سیاستهای اقتصاد مقاومتی است که مقام معظم رهبری بسیار بر آن تاکید دارند.
رحیمی افزود: با جمع آوری این منابع کوچک در قالب تعاونیها می توانیم اقدام کنیم تا ارزش افزوده و اشتغال خوبی را در استان کرمانشاه داشته باشیم و امید است شاهد توفیق تعاونی در همه حوزهها باشیم.
الله بخش امینی رئیس هیئت مدیره تعاونی مسکن نیروهای مسلح نیز در بازدید از پروژه مسکن مهر نیروهای مسلح گفت: پروژه پروژه مسکن مهر نیروهای مسلح ۱۵۶ واحد است که بصورت خودمالکی برای نیروهای مسلح در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد: عملیات احداث این پروژه از سال ۹۱ شروع شده و تا کنون حدود ۹۷ درصد پیشرفت داشته است.وی افزود: در ساخت این پروژه از نظر مصالح و تنوع ساخت در استان کم نظیر بوده و همچنین در این ساختمان ۶۳ شمع زیر زمین خورده که در استان بی سابقه است همچنین برای این طرح به هر فردی ۳۰ میلیون تومان وام با سود ۷ درصد تعلق گرفته و واحد ها در مساحتهای ۱۲۰، ۱۱۱ و ۹۰ متری میباشند.
رئیس هیئت مدیره تعاونی مسکن نیروهای مسلح خاطر نشان کرد: این پروژه به زودی افتتاح خواهد شد.
حمدالله نعیمی مدیر مجتمع صنعتی تایر کورد کرمانشاه در جریان بازدید از این مجتمع اظهار داشت: این مجتمع در زمینی به مساحت ۲۰ هکتار و با ۳۵ هزار و ۳۳۸ متر مربع سطح زیر بنا جهت تولید منسوجات استخوان بندی تایر، تسمه و لاینرهای صنعتی در شهرستان کرمانشاه احداث شده است.
وی بیان کرد: این مجتمع صنعتی تنها کارخانه در کشور است که علاوه بر منسوجات تایر اعم از انواع پلی آمیدها، پلی استر و رایون نسبت به تولید منسوج تسمه نقاله، چیفر و همچنین لاینرهای صنعتی اقدام می نماید.
نعیمی افزود: این شرکت ماموریت دارد انواع منسوجات استخوانبندی تایر، تسمه نقاله و لاینرهای با کیفیت مطلوب مورد نیاز مصرف کنندگان در راستای رسیدن به خودکفایی صنعتی و تکنولوژیک را تولید نماید.
وی با بیان فرایندهای آماده سازی و تهیه این محصولات افزود: این واحد در سال ۱۳۹۱ موفق به دریافت نشان استاندارد ملی ایران گردیده است و تا کنون هم بطور مستمر به تمدید آن نائل شده و بازار فروش این محصولات را ایتالیا معرفی کرد.
همچنین ازتعاونی ۲۳۵ که بعنوان بیمارستان بیستون در قالب شرکت خدماتی در حال فعالیت است بازدید به عمل آمد.
دکتر نادری چهری مدیر بیمارستان بیستون در این بازدید ظهار داشت: از سال۱۳۷۶ قدمهای مثبتی در جهت اشتغالزایی و توانمند سازی جوانان کرمانشاهی برداشته شد.
وی بیان کرد: تعاونی ۲۳۵ با عنوان بیمارستان بیستون در حال خدمت رسانی است.فاز اول این بیمارستان در سال ۱۳۷۹ با ظرفیت ۷۵ تخت و ۱۵۰ پرسنل آغاز به کار کرد.
چهری مهم ترین سرمایه این بیمارستان را نیروی انسانی این مرکز دانست که در سخت ترین شرایط با تقبل یک سوم حقوق به کار خود ادامه دادند و اجازه ندادند این بیمارستان تعطیل شود.
وی گفت: با کمک پرشکان فاز دوم در سال ۱۳۸۷ راه اندازی شد و ظرفیت از ۷۵ تخت به ۱۵۰ تخت و پرسنل به ۳۵۰ ارتقاء پیدا کرد. برای بخش آنژوگرافی و جراحی قلب ۵ میلیارد هزینه شد و اشتغالزایی به ۴۸۶ نفر و تختها به ۲۱۵ تخت ارتقاء یافت و ۱۲۱ پزشک که تعدادی مهمان هستند در این مرکز فعالیت می کنند.
چهری گفت: در حال حاضر ۱۶ بخش درمانی دارد، ماهیانه ۱۵۰۰ عمل جراحی در این بیمارستان انجام می گیرد و سالیانه ۲۰ هزار بیمار پذیرش داریم. اعمال جراحی منحصر به فرد در بیمارستان انجام می شود که در غرب کشور و ایران شاخص می باشد.
وی بیان کرد: عمل اینترویشن از طریق آنژوگرافی برای اولین بار در عرب کشور و برای سومین بار در ایران در این بیمارستان انجام شد. این بیمارستان همچنین دارای بخش مراقبت های ویژه نوزادان، بخش آی سی یو، سی سی بو و مراقبت های قلبی است.
چهری با ادامه توضیحات گفت: فضای فیزیکی این بیمارستان ۲۱۵۰۰ متر که ۱۸ هزار زیر بنا در ۴ طبقه احداث شده است. در بخش پذیرش بیماران بین المللی فعالیتها چشمگیر است و گواهینامه آی پی دی و توریست درمانی فعالیت خوبی دارد. در حال حاضر این بیمارستان بعنوان بزرگترین و مجهزترین مرکز درمانی غرب کشور علاوه بر استان کرمانشاه به استانهای هم جوار، ایلام، کردستان، همدان و ایلام و در برخی موارد خوزستان ارائه خدمات می دهد.
وی افزود: در بحث بیماران بین المللی از عراق، انگلستان و آمریکا بیمارانی داشتیم که عمل جراحی انجام داده اند. یکی از کارهای در دست اقدام راه اندازی بخش قلب استان بصره با همکاری این بیمارستان است. برای توسعه این بیمارستان قصد داریم دستگاه سی تی آنژیو که یک نوع دستگاه تصویربرداری است که بدون عمل جراحی عمل فیزیولوژی را انجام می دهد خریداری نماییم.
در حال حاضر کرمانشاه ۲۸۰۹ تعاونی و بالغ بر ۳۸ هزار عضو دارد.
نظر شما