به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شهرداری قم، سیدامیر سامع با اشاره به سیاستهای مدیریت شهری در حوزه پسماند، اظهار کرد: در حوزه پسماند شهری بخش عمدهای از پسماند منازل خشک است که با رعایت تفکیک از مبدأ، صرفه جویی قابل توجهی در هزینهها خواهیم داشت.
وی با اشاره به تولید بیش از ۷۰۰ تن زباله در روز در شهر قم گفت: اگر از رشد این روند جلوگیری نکنیم هم هزینهها به شدت افزایش یافته هم محیط زیست آلوده میشود.
معاون شهردار قم تفکیک از مبدأ را در کاهش میزان تولید زباله مؤثر دانست و تصریح کرد: اگر ما ۱۰ درصد تفکیک در مبدأ کنیم ۳۰ درصد از حجم زباله تولیدی شهر کاهش یافته و صرفه جویی قابل توجهی در هزینهها خواهیم داشت.
وی با تأکید بر ضرورت فرهنگ سازی تفکیک در مبدأ گفت: عمدتاً عدم نظافت شهر بخاطر پسماند خشک است که باید شهروندان را نسبت به اثرات آن آگاه کرد.
سامع با اشاره به فعالیت پیمانکاران تفکیک پسماند در مناطق هشتگانه شهر گفت: باید غرفههای تفکیک زباله افزایش یافته و ناوگان جمع آوری درب منازل هم گسترش یابد تا مردم ترغیب به تفکیک زباله در منزل شوند.
وی با بیان اینکه تنها دو درصد پسماند شهری قم در مبدأ تفکیک میشود، افزود: اگر بتوانیم این عدد که در حال حاضر کمتر از ۱۲ تن است به ۷۰ تن برسانیم میتوانیم کاهش شدیدی در هزینهها داشته باشیم.
معاون خدمات شهری و امور اجتماعی شهرداری قم با تأکید بر اینکه جمع آوری پسماند خشک شهری مهمتر از پسماند تر است، گفت: باید در مناطق شهری جمع آوری پسماند خشک در اولویت باشد و اگر توجه ویژه به این بخش شود میتوان در انتظار آینده خوبی در حوزه مدیریت پسماند بود.
نظر شما