صائب مدرسی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی وظایفی از جمله درمان مصدومان و انتقال به مراکز درمانی، ستاد هدایت در خصوص اعزام و پذیرش بیماران در شهرستانها، نظارت بر اورژانس بیمارستانها و ارائه آموزش احیای قلب و ریوی و امداد مصدومان به مردم را را انجام میدهد.
وی افزود: میانگین حضور آمبولانس اورژانس در سطح شهر ۷ دقیقه و در جادهها ۱۱ دقیقه است که البته همکاری و عدم همکاری مردم، زیرساختهای شهری و مسائل فرهنگی در تاخیر و حضور بهنگام اورژانس موثر است.
مدرسی سامانه ۱۵۹۰ را جهت دریافت گزارشات و انتقادات مردم عنوان کرد و گفت: طی ۲ سال اخیر میزان شکایات مردمی از اورژانس استان به حداقل رسیده است.
وی با اشاره به وجود ۱۱ پایشگاه اورژانس در کرمانشاه افزود: ۳ دستگاه موتورلانس برای کرمانشاه در نظر گرفته شده که منتظر اقدام وزارتخانه در این خصوص هستیم همچنین انتظار میرود که امسال ۳۰ دستگاه آمبولانس جدید با تجهیزات لازم به استان اختصاص دهند.
مدرسی با بیان اینکه طی ۲ سال گذشته ۴۰ دستگاه آمبولانس به ظرفیت استان اضافه شده، گفت: ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس با ظرفیت انتقال ۱۳ بیمار نیز داریم.
وی بیان کرد: روزانه بیش از ۴۰۰ تماس با مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان برقرار میشود که مزاحمت تلفنی و یا موارد بدون مرتبط با اورژانس است.
نظر شما