به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی ایرانی پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اجرای طرح تحول سلامت را یکی از مهمترین اقدامات دولت یازدهم برای افزایش رضایت مردم دانست و اظهار کرد: طرح تحول سلامت با سه هدف عدالت در دسترسی به خدمات درمانی، حفاظت از شهروندان در برابر هزینه های سلامت و ارتقاء کیفیت خدمات سلامت، توانسته است رضایت عمومی مردم را در بخش سلامت تامین کند.
استقبال از طرح ترویج زایمان طبیعی در البرز
وی در ادامه افزود: استان البرز، یکی از محرومترین استان های کشور در بخش خدمات بهداشت و درمان و سرانه بهداشت و درمان در کشور بود که با برنامه ریزی های انجام شده از سوی دولت و پی گیری های مسئولان، اکنون روند دستیابی به استاندارد های کشور در موضوع بهداشت و درمان به سرعت در حال ارتقاء است.
ایرانی اضافه کرد: از ابتدای اجرای طرح تحول سلامت در استان البرز بیش از ۲۴۷ هزار نفر از خدمات این طرح بهره مند شده اند و تحت حمایت برنامه کاهش میزان پرداختی قرار گرفته اند.
فرماندار ویژه کرج افزود: همچنین با اجرای طرح ترویج زایمان طبیعی و انجام شدن رایگان آن در سراسر کشور، استقبال گسترده ای از این طرح در استان البرز شده است و از ابتدای اجرای طرح بیش از ۲۵ هزار مورد زایمان طبیعی در استان انجام شده است.
وجود ۱۳۰۰ تخت فعال بیمارستانی در البرز
ایرانی، افزایش تخت های بیمارستانی در استان البرز را تحول بزرگی در توسعه بخش درمان این استان دانسته و گفت: با احداث، توسعه و تجهیز بیمارستان های استان امروز بیش از یکهزار و ۳۰۰ تخت بیمارستانی فعال در البرز وجود دارد که این تعداد هم اکنون به سرعت در حال گسترش و توسعه است.
وی در ادامه به حمایت از ماندگاری پزشکان در بیمارستان های مناطق محروم در قالب طرح تحول سلامت اشاره کرد و گفت: قبل از اجرای طرح تحول سلامت، میزان ماندگاری پزشکان در مناطق محروم کمتر از ۵ درصد بود که امروز ۱۰۰ درصد پزشکان این مناطق به صورت تمام وقت در منطقه حضور دارند.
فرماندار ویژه کرج، اقدامات ارتقاء کیفیت هتلینگ در بیمارستان ها را از دیگر خدمات دولت بیان کرد و گفت: یکی از معضلات موجود در نظام ارائه خدمات درمانی، همواره تفاوت عموه میان کیفیت فضاهای درمانی دولتی و خصوصی بود که معمولاً فرسودگی فضاهای درمانی، در شان ملت ایران اسلامی نبوده است. اما امروز شاهد آن هستیم که چهره فیزیکی بیمارستان های دولتی و خدمات هتلینگ و سرویس های تغذیه و پرستاری ارتقاء محسوس پیدا کرده است.
بهره مندی مراکز روستایی البرز از پزشک ماما
ایرانی افزایش تعداد پایگاه های سلامت را گام مهمی برای خدمات رسانی در عرصه بهداشت و سلامت ارزیابی کرد و گفت: هم اکنون در استان البرز، ۲۲۱ پایگاه سلامت، ۸۶ مرکز جامع خدمات سلامت فعالیت می کنند که در این مراکز، خدمات سلامت خانواده، سلامت روان و آسیب اجتماعی، تغذیه، پزشک خانواده، دندانپزشکی و خدمات آزمایشگاهی و سلامت محیط به شهروندان عرضه می شود.
وی خاطرنشان ساخت: توجه به گسترش خانه های بهداشت و ارتقاء بسته های خدمتی آن، در دولت یازدهم بسیار مورد توجه قرار گرفته و در این راستا، تامین پزشک خانواده و مامای مورد نیاز مراکز روستایی از اولویت های طرح تحول بوده است.
فرماندار ویژه کرج و معاون استاندار البرز ابراز امیدواری کرد با اجرای گام های بعدی طرح تحول سلامت، روند اجرای بیمه تکمیلی رضایت بیشتر مردم از مسئولان دولت را در پی داشته باشد.
نظر شما