۲۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۴۸

همزمان با ایام اربعین حسینی؛

۱۰ موکب از سوی خراسان جنوبی در کاظمین برپا می شود

 ۱۰ موکب از سوی خراسان جنوبی در کاظمین برپا می شود

بیرجند- رئیس بنیاد زائر خراسان جنوبی گفت: در اربعین امسال هشت موکب در بخش مردمی، دو موکب بهداشت و درمان و چهار دستگاه نانوایی سیار برای ارائه خدمات به زائران حسینی در کاظمین برپامی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، موسی جوینده ظهر سه شنبه در دیدرا با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه استان‌های خراسان جنوبی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی در اربعین حسینی در شهر مقدس کاظمین مأموریت اسکان و تغذیه زائران را دارند، اظهار کرد: استان خراسان جنوبی به تنهایی مأموریت اسکان ۲۰ هزار نفر زائر را بر عهده دارد.

وی با اشاره به اینکه هشت موکب در بخش مردمی پیش بینی شده است، گفت: دو موکب بهداشت و درمان و چهار دستگاه نانوایی سیار برای در اختیار گذاشتن نان گرم به زائران پیش بینی شده است.

رئیس بنیاد زائر خراسان جنوبی با بیان اینکه طی سال گذشته ۱۳۰ هزار قرص نان گرم در اختیار زائرین قرار داده شده است، بیان کرد: ۸۰۰ هزار زائر نیز در سه وعده غذای گرم دریافت کرده‌اند که امیدواریم امسال به دو برابر افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه همه امکانات تغذیه‌ای فراهم شده است، افزود: در بخش اسکان نیز مقام عالی استان قطعاً مدیریت خواهد داشت.

پیش بینی ۲۰ تن برنج و مرغ برای زائران اربعین

جوینده با بیان اینکه تا کنون ۳۰ تن آرد برای پخت نان اهدا شده است، اظهار داشت: ۱۰ تن برنج و ۱۰ تن مرغ نیز برای تغذیه زائران پیش بینی شده است.

وی با اشاره به اینکه بنیاد زائر به دستور مقام معظم رهبری برای ساخت اماکن ارزان قیمت برای زائران بی بضاعت مشهد مقدس در دستور کار قرار گرفته است، تصریح کرد: مکان زائر سرای استان خراسان جنوبی در مشهد مقدس تغییر پیدا کرد و در حال حاضر زمینی به مساحت ۸۶۰ متر در فلکه اول طبرسی مشهد در اختیار بنیاد زائر قرار گرفته است.

رئیس بنیاد زائر خراسان جنوبی با بیان اینکه طراحی نقشه اصلی ساختمان در ۹ طبقه در حال انجام است، گفت: امیدواریم بتوانیم ۶۰۰ تخت خواب را در این زائر سرای برای زائرینی که تمکن مالی مناسبی ندارند فراهم کنیم.

تکمیل زائر سرای خراسان جنوبی در مشهد مقدس تا دوسال آینده

وی ادامه داد: اگر همه امکانات فراهم شود ساخت این زائر سرا در دو سال آینده به اتمام خواهد رسید.

جوینده با اشاره به اینکه وارد نشدن شهرستان‌ها در زمینه ساخت زائر سرا از مشکلات اساسی بنیاد زائر است، تصریح کرد: وجود زائرسرا برای هر شهرستان در مشهد مقدس باعث شده است که شهرستان‌ها برای ساخت زائرسرای مرکزی به صورت جدی ورود پیدا نکنند.

وی با بیان اینکه شهرستان سربیشه تنها شهرستانی است که در این زمینه بسیار خوب عمل کرده است، بیان داشت: اگر قرار است که دستور مقام معظم رهبری اجرایی شود ائمه جمعات باید جدی‌تر و تأثیر گذار تر در این زمینه ورود کنند.

رئیس بنیاد زائر خراسان جنوبی با اشاره به اینکه شهرداری مشهد زمین برای ساخت زائر سرای را به صورت رایگان در اختیار بنیاد زائر قرار داده است، تصریح کرد: قطعه زمینی در جلوی این زمین قرار داشت که مجبور به خرید آن شدیم و مبلغ ۵۸۰ میلیون تومان وام برای خرید این زمین از صندوق راسخین دریافت کرده‌ایم.

کد خبر 3768340

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha