به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا جزء قاسمی شامگاه سه شنبه در جمع خبرنگاران، به اجرای طرح فاضلاب شهری در استان زنجان اشاره کردو افزود: متاسفانه استقبال خوبی از اجرای این طرح در استان زنجان انجام نمی گیرد.
مدیرعامل آب و فاضلاب شهری استان زنجان گفت: فاز نخست طرح فاضلاب شهر زنجان از سال ۷۱ آغاز و عملیات اجرایی آن از سال ۷۴ آغاز شده و مطالعات مرحله نخست جمعآوری فاضلاب شهر زنجان با توجه به نیازهای افق ۱۴۰۰ برای ۵۶۶ هزار نفر و مساحت ۷ هزار و ۵۰۰ هکتار انجام شده و در مطالعات دوم نقشههای اجرایی شبکه فاضلاب در مساحت ۴ هزار و ۵۰۰ هکتار تهیه شده است.
جزءقاسمی به مزایای اجرای طرح فاضلاب شهری اشاره کردو گفت: جلوگیری از آلودگی منابع آبهای سطحی، زیرزمینی و حفاظت از منابع آب شرب، صنعت و کشاورزی، ارتقای سطح بهداشت عمومی و کاهش بیماریهای ناشی از آلودگی آب و جلوگیری از اشاعه بیماریهای عفونی و رودهای و بروز اپیدمی، فراهم آوردن امکان ادامه بقاء زندگی آبزیان، جلوگیری از بالا آمدن سطح آب زیرزمینی در محدوده شهر و ممانعت از تخریب اراضی کشاورزی از نتایج اجرای طرح فاضلاب شهری است.
وی به وضعیت تصفیه خانه شهر زنجان اشاره کردو گفت: این پروژه در سه مدول تهیه شده که مدول اول با ظرفیت ۳۲۰ لیتر در ثانیه، برای جمعیت ۱۲۵ هزار نفر، مدول دوم با ظرفیت ۶۴۰ لیتر در ثانیه برای جمعیت ۲۵۰ هزار نفری و مدول سوم با ظرفیت ۳۲۰ لیتر در ثانیه برای جمعیت ۱۲۵ هزار نفری لحاظ شده است.
جزء قاسمی تصریح کرد: بر این اساس قرداد منعقد شده، احداث مدول دوم و ارتقای مدول اول تصفیه خانه شهر زنجان به روش bot و با سرمایه گذاری هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال امضا شده است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان یاد آورشد: طی پنج ماهه سالجاری برای ۳ هزار و ۴۳۳ مشترک انشعاب فاضلاب وصل شده که رقم بسیار ناچیزی است و مردم استقبال خوبی ندارند.
جزء قاسمی با بیان اینکه برخی دستگاه های اجرایی به علت مشکلات مالی تمایلی به اتصال به این شبکه ندارند، افزود: از سال ۸۱ تا ۳۱ مردادماه سالجاری برای ۱۹ هزار و ۳۸۸ مشترک در زنجان انشعاب فاضلاب وصل شده است.
نظر شما