به گزارش خبرنگار مهر، سید حمیدرضا طیبی در دیدار با معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران که صبح چهارشنبه در پارک علم و فناوری استان البرز انجام شد، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی، علاوه بر کار فرهنگی، فعالیت های پژوهشی کاربردی و بنیادی را نیز در دستور کار قرار داده است.
وی با اشاره به وجود ۴۲ واحد جهاد دانشگاهی و ۱۹ پژوهشکده در این حوزه، افزود: هریک از این مراکز در حوزه های مختلف و خاص، فعالیت می کنند.
رئیس جهاد دانشگاهی کشور با اشاره به فعالیت سه پژوهشگاه در حوزه جهاد دانشگاهی با کارکردهای متفاوت، گفت: در سراسر کشور دو پارک علم و فناوری وجود دارد که در استان های البرز و کرمانشاه مستقر است و علاوه بر این ۱۵ مرکز رشد نیز در این حوزه فعال هستند.
وی به صادرات فناوری به کشورهای آسیای میانه اشاره کرد و گفت: صادرات به کشورهای ترکمنستان، تاجیکستان، عراق و آفریقا انجام شده و در صدد توسعه آن هستیم.
طیبی افزود: تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان با ماموریت مشارکت و ایجاد زمینه های مناسب برای اشتغال بیشتر فارغ التحصیلان جهاد دانشگاهی از جمله ماموریت ها و چشم اندازهای اصلی جهاد دانشگاهی محسوب می شود.
وی در خصوص ساخت تجهیزات مکانیکی و دکل های حفاری، خاطرنشان کرد: تولید کلاف لوله مغزی سیار، طراحی ساخت و نصب بازوهای بارگیری اسکله ۱۰ جزیره خارک، تجهیزات کنترل کننده آلاینده های صنعتی هوا، ساخت انواع مته های حفاری، طراحی و ساخت روتاری کف مخازن نفت خام، موتور درون چاهی، سیستم برق و کنترل دکل های حفاری و ساخت UPS ها و شارژرهای صنعتی از جمله تولیدات جهاد دانشگاهی محسوب می شود.
نظر شما