۲۴ شهریور ۱۳۹۵، ۱۵:۱۸

برای نخستین بار در جشن عاطفه ها انجام شد؛

راه اندازی سامانه تلفن همراه برای جمع آوری کمکهای مردمی

راه اندازی سامانه تلفن همراه برای جمع آوری کمکهای مردمی

بندرعباس - مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) هرمزگان گفت: برای نخستین بار سامانه جمع آوری کمک های مردمی از طریق تلفن همراه در جشن عاطفه ها اجرایی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، الهیاری ظهر چهارشنبه در نشست خبری که به مناسبت برگزاری جشن عاطفه هادر سالن جلسات کمیته امداد استان برگزار شد، با بیان این نکته که فقر را باید به یک دغدغه عمومی در جامعه تبدیل کرد، بیان داشت: بر این باور هستیم که فقر در خانواده، آسیب های متعددی بر جامعه اسلامی متحمل می کند. هم اکنون که می توان گره فقر را با دست باز کرد باید اقدام کنیم تا آیندگان با یک معضل بزرگ و غیرقابل حل فقر روبرو نشوند.

وی با اظهار اینکه نسبت به تولید فقر نباید بی تفاوت بود، عنوان کرد: متاسفانه رشد اقتصادی جامعه به گونه ای شکل گرفته و در حال پیشروی است که تولید فقر چه بخواهیم و چه نخواهیم در جامعه انجام می گیرد، بدترین بی تفاوتی، بی تفاوتی به ضعفا و فقرا است. باید در امور فقرزدایی همتی بزرگ داشت.

وی با بیان اینکه کمیته امداد به عنوان متولی بسترساز مشارکت های مردمی در جامعه است، گفت: اقدامات کمیته امداد حکایت از افزایش مشارکت های مردمی است. اما هنوز این مشارکت ها جوابگوی فقر موجود در استان هرمزگان را نمی کند و نیازمند مشارکت بیشتر مردم در مناسبت ها و برنامه های خیریه هستیم.

الهیاری اظهار داشت: ۱۱هزار و ۵۰۰ دانش آموز تحت پوشش کمیته امداد استان هرمزگان قرار دارند که سرانه حمایتی هر دانش آموز شش میلیون ریال است که برای حمایت از این تعداد نیازمند  ۶۹میلیارد ریال اعتبار هستیم. اما نباید فراموش کرد کل دانش آموزان نیازمند در استان تقریبا ۲۳هزار نفر است.

مدیرکل کمیته امداد هرمزگان همچنین ادامه داد: دو هزار و ۳۰۰ دانشجو تحت پوشش قرار دارند که سرانه حمایتی برای هر دانشجو ۱۰میلیون ریال است و نزدیک به ۲۳میلیارد ریال نیازمند کمک هستیم. که معادل ۳۰ تا ۴۰ درصد دانشجویان نیازمند هم هنوز تحت پوشش کمیته امداد استان قرار ندارند.

وی عنوان کرد: با توجه به شرایط خاص جامعه، فقرا به دلیل مشکلات مالی از رسیدن به کسری های خوب دانشگاهی محروم هستند. در موارد کم شاهد بروز و ظهور استعدادهایی در میان قشر ضعیف و فقیر جامعه هستیم که می توانند کرسی های دانشگاهی را تصاحب کنند.

الهیاری ابرازداشت: متاسفانه الان پول در رسیدن به جایگاه و کسب کرسی نقش آفرینی می کند، در حال حاضر مهندس زاده مهندس می شود، دکترزاده، دکتر. برای این معضل و پاره کردن زنجیره فقر باید چاره اندیشی کرد.  در دهه ۵۰ کرسی های خوب به افراد شایسته و لایق تر می رسید و استعداد و هوش و توانایی بیشترین نقش را داشت ولی در عصر حاضر پول تعیین کننده است.

وی اظهارداشت: برای نخستین بار سیستم کمک های مردمی از طریق تلفن همراه در استان راه اندازی شده است و مردم جهت شرکت در جشن عاطفه ها می توانند با وارد کردن کد #۰۷۶*۱*۸۸۷۷* کمک های نقدی خود را به حساب کمیته امداد واریز کنند.

وی خاطرنشان کرد: امسال تنها ۳۴ پایگاه در تمامی شهرستانهای استان ایجاد خواهد شد و سعی می شود تا مردم را ترغیب به ارسال کمک های نقدی از طریق سامانه جمع اوری کمک های مردمی تلفن همراه کنیم.

الهیاری عنوان کرد: متاسفانه بنگاه های اقتصادی استان حضوری کمرنگ در امور فقرزدایی دارند. در حالی که صنایع و شرکت های بزرگ اقتصادی در راستای تکالیف اجتماعی وظیفه دارند اما هنوز در این امر ورود نکرده اند.

وی اظهارداشت: ناگفته نماند که کمیته امداد هم تا کنون در استان بستری برای حضور بیشتر بنگاه های اقتصادی فراهم نکرده بود.

کد خبر 3768944

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha