مرتضی ممیزی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: طی سال ۹۵ پس از ابلاغ دستورالعمل های جدید مبنی بر امحای کالای قاچاق با حضور نماینده تعزیرات حکومتی و سایر ارگان های دخیل در امر مبارزه با قاچاق کالا در مراسم امحای کالای قاچاق ، پس از ابلاغ آیین نامه جدید طی دو مرحله، کالای قاچاق در استان زنجان امحاء شد.
وی به کالاهای مهندم شده طی ۲۷ مرداد ماه سالجاری اشاره کردو گفت: دارو (شربت،آمپول و قرص): به تعداد حدود سه هزار عدد و بسته ، انواع لوازم آرایشی و بهداشتی، شکلات و کیک،پاستیل ،پوشاک نوزاد، شیشه شیر، محموله ترازوی دیجیتال، دستگاههای غیرمجاز تاتو ،ادکلن و کالاهای دیگر حدود ۴۰۰ هزار عدد و بسته و درمورد شکلات بیش از یک تن بوده است.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان زنجان گفت: طی این بازه زمانی نوشیدنی انرژی زای غیرمجاز ۹۵۷۶ قوطی، البسه تاناکورا، کفش و کیف، سیگار بیش از ۱۴ میلیون و پانصد هزار نخ ( به ارزش ۱۵ میلیارد ریال ) منهدم شده که در مجموع ۳۵ تن منهدم شده است و ارزش کل کالاهای منهدم شده در این مرحله ۳۰ میلیارد ریال است.
وی افزود: ۲۴شهریور ماه سالجاری بیش از ۶۰۰ هزار نخ سیگار به ارزش بیش از ۲ میلیارد ریال، ۳ تن گردی قاچاق به ارزش ۷۶۰ میلیون ریال، انواع لوازم آرایشی و بهداشتی کیف و کفش و البسه تاناکور و ارزش کل کالاها بیش از ۱۴ میلیارد ریال و به وزن ۷ تن می باشد و طی سالجاری بیش از ۴۲ تن کالای قاچاق منهدم شده است.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان زنجان با بیان اینکه بیشترین کالای کشف شده در استان زنجان پوشاک، گوشی تلفن همراه و سیگاراست، اظهار داشت: عملکرد نیروی انتظامی استان زنجان در زمینه کشف کالاهای قاچاق جاسازی شده بسیار خوب و بصورت تخصصی بوده و محموله های قاچاق در بدو ورود به استان کشف و ضبط می شود.
ممیزی وظیفه ذاتی تعزیرات حکومتی را رسیدگی به تخلفات اقتصادی در جامعه عنوان کرد و افزود: این اداره در سه حوزه وظایف خود را انجام می دهد.
وی رسیدگی به تخلفات اعم از گران فروشی، کم فروشی، احتکار، عرضه خارج از شبکه و عدم رعایت قوانین نظام صنفی و اجحافی که از سوی برخی صنوف در حق مصرف کنندگان انجام می شود را از جمله وظایف این اداره ذکر کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان با بیان اینکه اداره صلاحیت رسیدگی به تخلفات اشخاص حقوقی و حقیقی را دارد، گفت:بر اساس ماده ۱۸ قانون، تعزیرات حکومتی صلاحیت رسیدگی و اعمال مجازات را دارد.
نظر شما