به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمدرضا آمویی امروز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه پیشگیری اجتماعی در کنار اقدامات مقابلهای را از برنامهها و سیاستهای نیروی انتظامی دانست و اظهار داشت: ارائه خدمات مشاورهای و مددکاری به شهروندان از دیگر ماموریتهای ناجا است.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی کرمانشاه ضمن اشاره به امکان ارائه خدمات مددکاری به شهروندان در دوایر کلانتریهای استان گفت: در مرکز معاونت اجتماعی نیروی انتظامی استان خدمات مشاورهای و مددکاری ارائه میشود.
سرهنگ آمویی در تشریح نحوه ارائه خدمات مشاورهای و مددکاری به شهروندان از سوی معاونت اجتماعی بیان کرد: ارجاع افراد از طریق ارجاعات قضایی به ما و نیز مراجعه افراد به صورت خود معرف از روشهای بهرهمندی از این خدمات است.
این مقام انتظامی به ارائه خدمات مشاوره و مددکاری در بخشهای روانشناختی، آسیبهای اجتماعی، مشاورههای خانوادگی و نیز تحصیلی از سوی معاونت اجتماعی ناجا اشاره کرد.
وی از انجام ۷ هزار و ۵۲۰ مورد خدمات مشاورهای در استان کرمانشاه طی ۶ ماهه نخست امسال خبر داد و گفت: ۸۹ درصد پروندههای ارجاعی به این نهاد منجر به مصالحه شده است و این در حالیست که نُرم این مهم در سطح کشور ۷۵ درصد میباشد.
سرهنگ آمویی با بیان اینکه در ۶ ماهه نخست امسال ۵۸۸ مورد مراجعه خود معرف در کرمانشاه داشتیم، گفت: در مراکز مشاوره و مددکاری ناجا از دانش آموختگان روانشناسی در مقاطع تحصیلات تکمیلی استفاده میشود.
آمویی از ایجاد شوراهای معتمد پلیس و شورای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با استفاده از ظرفیت افراد صاحب نام و ذینفوذ برای ایجاد مصالحه در منازعات خبر داد و گفت: استفاده از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد و برپایی نمایشگاهها و تئاترهای خیابانی با محوریت موضوع پیشگیری از آسیبهای اجتماعی از دیگر اقداماتی است که میتوان به اهمیت آنان در کاهش آسیبهای اجتماعی اشاره کرد.
وی به برگزاری ۵۰۰ جلسه آموزشی در سطح مساجد و محلات کرمانشاه برای جامعه هدف اشاره کرد و افزود: ۲۰ مسابقه انتظامی نیز طی امسال برگزار کردیم، همچنین ۱۶۴ هزار پیامک آموزشی برای شهروندان با موضوع پیشگیری از سرقت و آسیبهای اجتماعی ارسال نمودیم.
نظر شما