به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، محمدحسین امید در نشست با روسای مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یزد گفت: مشکلات موجود در واحدهای استانی و مراکز این دانشگاه در نقاط مختلف کشور از شباهتهای زیادی برخوردار است و دانشگاه درصدد برطرف کردن این مشکلات است.
وی با انتقاد از نگرش کمیتگرایانه در گسترش مراکز آموزش عالی در سال های اخیر تاکید کرد: این مساله موجب کم توجهی به کیفیت در آموزش و موضوع مهارت آموزی شده است.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: خوشبختانه تمایل به مدرک گرایی در جامعه رو به کاهش است و این یک فرصت خوبی است تا توجه بیشتری به مهارت آموزی صورت گیرد.
امید اضافه کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف مهارت آموزی با نگاه به بازار کار تاسیس شده است و بزرگترین مزیت این دانشگاه نسبت به سایر دانشگاه ها انعطافپذیری و سرعت عمل در تصویب رشتههای جدید و یا لغو رشتههای غیر ضروری برای تطبیق با بازار کار است.
وی به منطقه بندی دانشگاه جامع علمی کاربردی در کشور اشاره کرد و گفت: براساس این طرح مراکز این دانشگاه به ۱۰ منطقه تقسیم بندی می شوند و هدف از اجرای این طرح تسهیل در بررسی نیازها، مشکلات و برنامهریزی برای رفع موانع در مناطق مختلف کشور است.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد: از دیگر مزایای اجرای طرح منطقه بندی در این دانشگاه تسهیل تصویب رشتههای مورد نیاز دانشگاه متناسب با بازار کار منطقهای خواهد بود.
امید تاکید کرد: سازمان مرکزی این دانشگاه برنامههایی برای سطح بندی مراکز پیشبینی کرده و براین اساس تداوم کار مراکز این دانشگاه به نحوه عملکرد آنها در زمینههای مختلف بستگی خواهد داشت.
وی عنوان کرد: دامنه اختیارات روسای واحدهای استانی و مراکز آموزش علمی کاربردی در آینده نزدیک گسترش خواهد یافت.
نظر شما