محسن فروزنده بخش در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به نقش حائز اهمیت مراکز و واحدهای تولیدی در حصول خودکفایی هر چه بیشتر اظهار داشت:هر آنچه ظرفیت های تولیدی در این خطه افزایش یابد، به همان میزان بخش قابل توجهی از نارسایی های اقتصادی رفع و اشتغال به عنوان شاخص ترین نیاز فعلی جمعیت جوان جامعه تأمین خواهد شد.
رئیس اتاق اصناف شهریار عنوان کرد:مقام معظم رهبری در ابتدای سال جاری با نامگذاری سال ۹۵ به نام سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل بر لزوم تحقق سیاست های مرتبط با این حوزه تأکید کردند و ما نیز به سهم خود تلاش می کنیم با اتخاذ تدابیر موثر و ویژه برای تحقق این امر، از هیچ اقدام سازنده ای دریغ نکنیم.
وی افزود:بر اساس مطالعات و بررسی های انجام شده، رفع نیازها والزامات واحدهای صنعتی و تولیدی که عمده آن به تأمین نقدینگی و برخورداری از تسهیلات بانکی کم بهره معطوف می شود، اصلی حائز اهمیت به شمار می رود که راهکاری موثر در برون رفت از برخی مشکلات و معضلات فعلی خواهد بود.
فروزنده بخش گفت:نقدینگی سرمایه برای راه اندازی واحدها و مراکز تولیدی ضرورتی است که می تواند به نتایج و ثمرات سازنده ای منتهی شود و با تحقق آن، نه تنها واحدهای تولیدی، بلکه نظام توزیع نیز از مزایای سازنده آن بهره مند خواهد شد.
رئیس اتاق اصناف شهریار در خاتمه یادآور شد: بدون تردید با رونق فزاینده در عرصه فعالیت شش هزار واحد تولیدی و ۲۲ هزار واحد صنفیِ این شهرستان، مسیر پیشرفت و شکوفایی مضاعف اقتصادی شهریار با سرعت و شتاب هر چه بیشتری طی می شود که تحقق این موضوع منوط با گشایش های مالی افزون تر خواهد بود.
نظر شما