دکتر روزبه فلاحی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه موسسه رازی بزرگترین تولید کننده حیوانات آزمایشگاهی در کشور است، اظهار کرد: در این موسسه علاوه بر پرورش و تکثیر حیوانات آزمایشگاهی، از حدود ۵۰ سال گذشته تاکنون غذای استاندارد برای این حیوانات تولید می شود.
وی گفت: مراکز دیگری هم در زمینه تولید غذای این حیوانات فعالیت دارند اما موسسه رازی تنها مرکزی است که جیره های غذایی استاندارد تولید می کند و علاوه بر تامین نیاز این موسسه، مراکز تولیدی، تحقیقاتی، دانشگاهی و آزمایشگاهی فراوانی در سراسر کشور متقاضی این تولیدات برای حیوانات مورد استفاده در فعالیت های تحقیقاتی خود هستند.
فلاحی با اشاره به خرید دستگاه پِلِت ساز نسل جدید در موسسه رازی طی سال گذشته یادآور شد: این دستگاه با ظرفیت تولید پنج تن در ساعت علاوه بر جلوگیری از هدر رفتِ غذایی، کیفیت پلت (غذای حیوانات آزمایشگاهی) را هم ارتقا بخشیده است.
به گفته وی به کمک دستگاه جدید می توان تا ۵۰ برابر حجم کنونی، غذای مخصوص حیوانات آزمایشگاهی تهیه کرد.
رئیس بخش تحقیق، تولید و پرورش حیوانات آزمایشگاهی موسسه رازی تولید پلت پرچرب را از دیگر اقدامات این بخش نام برد و گفت: تولید این محصول که بیشتر مورد مصرف در تحقیقات و پایان نامه های دانشجویی است به شرایط و دستگاه های خاصی نیاز داردکه ما در موسسه رازی با تغییر فرمولاسیون و ایجاد تغییراتی در دستگاه های غذا ساز توانستیم آن را تولید کنیم.
وی یادآور شد: این محصول به عنوان فرآورده ای جدید تولید و کُد گذاری شده است.
تولید جیرههای غذایی سفارشی ویژه مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی
فلاحی همچنین از تهیه و تولید جیره های سفارشی ویژه مراکز تحقیقاتی در این موسسه خبر داد و گفت: این جیره ها مطابق با سفارش مراکز تحقیقاتی، آزمایشگاهی و دانشگاه ها و بر اساس نیاز این مراکز تولید
می شود.
وی افزود: هم اکنون بسیاری از موسسات تحقیقاتی و دانشگاهی کشورمان، جیره های غذایی مناسب حیوانات آزمایشگاهی مورد استفاده در آزمایش های خود را از طریق موسسه رازی تامین می کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در استان البرز، شهرستان کرج مستقر است.
نظر شما