به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا آرمانکیا شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: کمیته درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی، درمان و نظارت بر درمان معتادان را انجام میدهد.
وی اظهار کرد: خوشبختانه یک کمیته دیگر نیز برای نظارت با همکاری نیروی انتظامی و معاونت درمان در دانشگاه تشکیل شده است.
رئیس بیمارستان شهید بهشتی زنجان گفت: درمان معتادان از سوی کمیته درمان به دو صورت بستری و سرپایی است و در بخش متادون درمانی ۷۰ مرکز در استان فعال است که ۸ هزار نفر به آن مراجعه میکنند و متادون درمانی برای معتادان انجام می شود .
آرمانکیا به درجهبندی مراکز متادون درمانی به سه نوع سبز، زرد و قرمز اشاره کردو گفت: مراکزی که درجه سبز هستند، مشکلی نداشته، مراکز زرد تخطی داشته و مراکز قرمز تخطی بسیاری داشتهاند، که خوشبختانه مراکز زنجان همه از نوع سبز هستند.
وی تاکید کرد: درمانهای بستری نیز تنها مرکز متادون درمانی دولتی در شهید بهشتی مستقر است و خدمات درمانی برای بانوان و نوجوانان رایگان است و اگر معتادان مردی هم بضاعت مالی نداشته باشند برای آنها هم رایگان خواهد بود.
رئیس بیمارستان شهید بهشتی زنجان افزود: متاسفانه در استان زنجان مرکزی برای نگهداری بانوان و نوجوانان معتاد وجود ندارد.
آرمان کیا به افزایش تختهای بیمارستانی در این بخش اشاره کردو گفت: در آینده نزدیک ۳۰ تخت به تختهای موجود اضافه خواهد شد و تا پایان سال هم ۱۰۰ تخت دیگر هم به این بخش اضافه می شود.
وی تصریح کرد: در کمیته نظارت نیز اقدامات نظارتی بر عطاریها صورت میگیرد واین امر به صورت مستمر و به منظور جلوگیری از تخلفات صورت میگیرد.
رئیس بیمارستان شهید بهشتی زنجان به آموزشهای ارائه شده از سوی بهزیستی در امر پیشگیری از مواد مخدراشاره کردو گفت: اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته ولی باید دقت شودکه فعالیتها اثربخشی لازم را داشته باشد.
نظر شما