فریبا حسن نژاد در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به نقش سازنده اقشار کارگری در توسعه اقتصادی و تحقق سیاست های مرتبط با اقتصاد مقاومتی اظهار داشت:نیروی کار یکی از الزامات و مولفه های اساسی در پویایی و بالندگی به شمار می رود که هر آنچه بُنیه این حوزه در ابعاد گوناگون تقویت شود، به همان میزان ضریب حصول توفیقات افزایش خواهد یافت.
مدیر اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی ملارد عنوان کرد:یکی از اهداف اصلی ما در این عرصه، ایجاد شرایط مناسب و حمایت از کارگران است که البته در این عرصه، منافع منطقی و برحق کارفرمایان نیز مورد توجه است.
وی افزود:تعامل سازنده کارگر و کارفرما به صورت توأمان با یکدیگر به مثابه زنجیره ای به هم پیوسته، روند تحقق اهداف مورد نظر را تسهیل و تسریع می کند.
حسن نژاد گفت:بر اساس ارزیابی های انجام شده در حال حاضر قریب به ۲۲ هزار و ۷۷۴ کارگر در قالب دو هزار و ۵۰۰ کارگاه، در این شهرستان فعالیت می کنند.
مدیر اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی ملارد عنوان کرد:بازرسی های مکرر و مستمر از واحد های کارگاهی، یکی از دستورکارهایی است که تلاش می شود در قالب آن، الزامات و استانداردهای تعریفی در محیط های کاری و کارگاهی کنترل و بررسی شود.
وی افزود:یکی از توصیه های جدی ما به کارفرمایان، به اشراف و آگاهی به قوانین کار معطوف می شود، زیرا برخی از ناآگاهی ها و بی اطلاع های کارفرمایان باعث بروز مشکلات و دشواری هایی برای آن ها می شود که با آشنایی هر چه بیشتر به قوانین و ضوابط مرتبط با این عرصه، پیشگیری از بروز بسیاری مشکلات، دور از دسترس نخواهد بود.
حسن نژاد در خاتمه یادآور شد:واحدهای کارگاهی بزرگ به دلیل برخورداری از مشاوران حقوقی کمتر با چنین مشکلاتی مواجه هستند و عمده چنین مواردی به کارگاه های کوچک معطوف شده که با سهل انگاری و کم توجهیِ برخی کارفرمایان دچار برخی معضلات می شوند.
نظر شما