حسین غیاثوند در گفتگو با خبرنگار مهر، به مطالبات و خواستههای شهر قزوین اشاره کرد و افزود: در سال گذشته سهم شهر قزوین از اعتبارات ملی و پروژه های عمرانی اندک و درحد صفر بود که امیدواریم در این سفر اتفاقات مثبتی برای شهر قزوین رقم خورد.
وی با اشاره به اقدامات مثبت مجموعه مدیریت شهری در مشارکت و ساخت تقاطع های غیرهمسطح شهر همچون پل خلیج فارس و امام رضا(ع) گفت: پروژههایی همچون بوستان ملی باراجین، ساماندهی امامزاده حسین(ع)، هادی آباد، انصاری شرقی، ادامه تملک مجموعه تاریخی و فرهنگی سعدالسلطنه و احداث فرهنگسراها زمانی تکمیل میشوند که منابع دولتی به آنها تعلق بگیرد.
این عضو شورا با بیان اینکه منابع شهرداریها و به ویژه شهرداری قزوین برای انجام پروژه های کلان ناکافی است، ادامه داد: به دیگر شهرداریهای کشور همچون شهرداری کرمان برای انجام پروژه های شهری اعتبارات دولتی اختصاص داده میشود و انتظار داریم شهرداری قزوین نیز مورد توجه متولیان امر و به ویژه ریاست جمهوری ایران قرار بگیرد.
وی در ادامه به نیازها و پروژه های نیمه تمام و کلان شهر قزوین اشاره کرد و افزود: اختصاص اعتبار دولتی برای تکمیل پروژه تملک هادی آباد و ساماندهی امامزاده حسین(ع) و خروج مردم ساکن در محدوده این پروژه ها از بلاتکلیفی، حل مشکل اشتغال و اخذ تصیمات جدی برای خروج واحدهای صنعتی استان از رکود، حمایت از طرحهای گردشگری و سرمایه گذاری باید مورد توجه هیأت محترم دولت قرار بگیرد.
این عضو شورا تأکید کرد: در سفر پیش رو باید برای احداث بارانداز ملی که در شورای عالی شهرسازی متوقف شده است تصمیماتی اخذ شود، ساخت فرودگاه قزوین تعیین تکلیف شود، احداث خط مترو قزوین_هشتگرد وارد مرحله اجرایی شود تا به اقتصاد و پویایی شهر کمک کند و نیز برای حل مشکلات باغستانهای تشنه سنتی که نفسهایشان به شماره افتاده و میراث طبیعی شاخص و کم نظیر کشور به شمار می آید، اعتبار مشخصی درنظر گرفته شود.
وی ساماندهی ورودیها و کمربندی شهر قزوین را مهم دانست و ادامه داد: با خروج پادگان و لشگر ۱۶ زرهی از داخل شهر که ۱۸۰ هکتار از اراضی شهری را بدون استفاده کرده و محل اجرای طرح ترافیک و رینگ اول شهر نیز هست، شهر برای انجام کارهای عمرانی و خدمات شهری وسعت بیشتری پیدا خواهد کرد و در کنار این از رئیس جمهور محترم خواستار به کار گیری تمهیدات لازم برای خروج خط لوله نفت از داخل به خارج از شهر هستیم.
غیاثوند در ادامه با اعلام این نکته که در حوزه ورزشی، با کمبود سرانه ورزشی مواجهایم و در این بخش نیز باید مورد توجه مقام ارشد قوه مجریه قرار بگیرد، افزود: جاده های استانی و به ویژه راههای منتهی به نواحی منفصل از وضعیت مناسبی برخوردار نبوده و باید مورد توجه متولیان امر قرار بگیرد.
وی در پایان یادآورشد: در کنار این از پنج هزار تن قیری که قرار بود از بودجه ملی برای ارتقاء راههای استان اختصاص پیدا کند، تنها یکهزار تن برای بهبود آسفالت اختصاص پیدا کرده است که در این بخش نیز به توجه و اهتمام نیازمندیم.
نظر شما