به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمودرضا جمشیدی در همایش فعالان فضای مجازی حوزههای علمیه خواهران که قبل از ظهر سهشنبه با حضور جمعی از طلاب خواهر فعال در فضای مجازی در مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران برگزار شد، اظهار داشت: در کشور ایران حدود ۴۰ میلیون نفر از اینترنت استفاده میکنند که از این تعداد یازده میلیون نفر اینترنت همراه دارند و لازم است طلاب خواهر با حضور تأثیرگذار در فضای مجازی در امر تبلیغ و ابلاغ پیام دین فعال باشند.
وی بیان داشت: امروز همه اعضای خانواده و حتی کسانی که سواد خواندن و نوشتن ندارند در شبکههای اجتماعی حضور دارد و با این حال ما نمیتوانیم خود را از عرصه فضای مجازی خارج کنیم و فعالیتی نکنیم و اصلا امکان ندارد طلاب در فضای مجازی حضور نداشته باشند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه سرعت انفعال مردم ایران در فضای مجازی بسیار بالا است، گفت: ۶۰ درصد طلاب از سیستمهای هوشمند استفاده میکنند و اگر ما نتوانیم در فضای مجازی که در تحولات جامعه تأثیرگذار است مدیریت کنیم دشمن مدیریت خود را تحمیل میکند.
وی عنوان کرد: ما باید مهارت حضور در فضای مجازی را یاد بگیریم و هوشمندانه و کارآمد مدیریت داشته باشیم.
حجت الاسلام جمشیدی افزود: اگر بخواهیم در عرصه فضای مجازی منشأ اثر باشیم باید بنیه علمی قوی داشته باشیم تا بتوانیم در تبلیغ پیام دین بسیار شایسته عمل کنیم.
وی اظهار کرد: طلبه فارغ التحصیل باید یک وبلاگ نویس باشد و محتوای خود را در عرصه فضای مجازی ارائه دهد.
طلاب از ارائه محتواهای خشک در فضای مجازی پرهیز کنند
مدیر حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور تصریح کرد: طلاب فقط به ارائه خشک محتواهای خود بسنده نکنند و تلاش کنند از رسانههای نوین و روزآمد و الگوهای هنری استفاده کنند.
وی در این زمینه ادامه داد: این کار علاوه بر آموزش به پشتیبانیهای ستادی نیز نیاز دارد.
حجت الاسلام جمشیدی اظهار کرد: ظرفیتهای پنهان زیادی در حوزههای علمیه وجود دارد که آن بیخبر هستیم و ما باید این استعدادها را بشناسیم و کمک کنیم تا بازنشر شوند.
وی عنوان داشت: امروز ۷۰ هزار نفر در کوثرنت و هفت هزار نفر در شبکه کوثر بلاگ فعالیت میکنند که این ظرفیت بزرگی است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور ادامه داد: ۴۸۰ مدرسه علمیه در سراسر کشور وجود دارد و ۹۰ هزار فارغ التحصیل و ۷۰ هزار شاغل به تحصیل در کشور خانواده بزرگی را در حوزه علمیه تشکیل داده است.
وی اضافه کرد: اینها فرصت جدی برای مسئولان نظام حمهوری اسلامی است که بتوانند این ظرفیت را بشناسند و برای بهرهمندی از آن برنامهریزی کنند.
حجت الاسلام جمشیدی افزود: درحال حاضر ۱۰ هزار مبلغ خواهر سازمان یافته در کشور فعالیت میکنند که این میزان به زودی به ۲۷ هزار نفر افزایش مییابد.
نظر شما